Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott fiú hol tud ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem járok társaságban, munkahelyen nincs lehetőségem. Neten lehetetlen ismerkedni. Fogalmam sincs mit csináljak.
Sokan olyan könnyen tudnak párt taláni, egymás után jönnek a kapcsolatok.
Nekem meg még sosem volt.
25 vagyok és reménytelennek érzem ezt az egészet.
Meg a legtöbb lány már kapcsolatban van.
2021. nov. 16. 06:34
1/6 anonim válasza:
Én azt mondom tapasztalatból, hogy engedd el az ismerkedés témát már.
Én 35F vagyok és nekem se jött össze soha semmi.
Bármit is csinálsz, nem fog sikerülni, max neked lesz rosszabb az újabb és újabb kudarcok miatt.
2/6 anonim válasza:
Sehol. Zárkózott fiú egyetlen lánynak sem kell.
3/6 anonim válasza:
Rengetegen vannak ebben a helyzetben, neten próbálkozz, de kicsit leírhatnad mit gondolsz miért nem jott össze eddig? Kicsit bővebben írd le. Hátha több segítséget kapsz :)
4/6 anonim válasza:
Ha zárkózott vagy, minek akarsz ismerkedni?
5/6 anonim válasza:
Ne légy zárkózott. Lányokat még lehet vigasztalni azzal hogy amikor nem számítanak rá hirtelen lesz valakijük. Fiúk esetében azonban ha nem kínálják nekik szó szerint fel magukat a lányok akkor melózni kell. Az emberek többsége úgy jön össze hogy összehozzák valakivel, kifele meg megy valami fikciós hősköltemény
6/6 anonim válasza:
Sehol. Jól írja a 2-es, az ilyen fiúk nem kellenek a lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!