Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zárkózik el mindenki a távkapcsolattól?
Figyelt kérdés
Akárhányszor elmondom, hogy hol lakom, mindig megszakad az ismerkedés. Pedig hozzáteszem azt is, hogy rengeteg szabadidőm van, szívesen utaznék, és amúgy sem fák vagyunk, azaz nem vagyunk helyhez kötve. De mindenki csak legfeljebb 20km-es körben keres párt, és azzal a dumával jön, hogy "nem akarom, hogy miattam ennyit utazz".2021. nov. 15. 16:17
11/13 anonim válasza:
Mert férfi vagy és nagyvárosi vagy fővárosi nőkkel akarsz ismerkedni.
Ha nő lennél, akkor egy Bivalybasznád alsó melletti kis földút melletti mocsárvidékkel körbezárt tanya se lenne kizáró ok.
12/13 anonim válasza:
11. Jaj dehogy ilyet ne mondj még eljut a nőkhöz az igazság.
13/13 anonim válasza:
Ez tényleg érdekes. Most olvastam olyanokat, hogy van, ahol 1000 km-rel is üzemeltetnek távkapcsolatot emberek, tehát nem igaz, hogy 20 km-es körön belül lehetne csak ismerkedni.
Szerintem ezt főleg az anyagi helyzet befolyásolja. Aki szegény, annak valóban csak a helyben ismerkedés marad, mert nem tud finanszírozni egy 50 km-es utazást se kéthetente egyszer. Másnak meg egy Budapest-London ingázás se kottyan meg anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!