Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiatalabb nők egy része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalabb nők egy része tényleg vonzódik a karizmatikus 40-es férfiakhoz?

2021. nov. 14. 00:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A képen egy politikust látsz egy hívével. Ez nem ugyanaz azért.

Sármos 40-es, akinél minden klappol, az simán lehet sikeres.

2021. nov. 14. 09:03
 22/25 anonim ***** válasza:

1 a 10000000-ből. Attól, hogy megöregedtél, nem leszel sem kiforrott, sem életazonos, főleg ha hozzád képest más világban élő 20-asokat hajkurászol. 😂 Nem akarlak megbántani, de én még a ráminduló negyvenesek között nem láttam szellemileg nem defektes példányt. Van ilyen, nyilvánvalóan van ilyen, általában imádja a feleségét és büszke a gyermekeire, eszébe sem jut, hogy egy magamfajtáról ilyen értelemben gondolkodjon, legfeljebb csak azért, hogy a kislányának keressen valakit, aki korrepetálja matekból, nem azért, hogy megbassza. 😆

Lehet, hogy az ideális személyiség sokaknál csak 30 fölött forr ki, de egyrészt, ez a nőkre is igaz és egy normális értékrendű, kiforrott ember minek akarna egy olyan korú társat, aki még nem jutott el erre a szintre, másrészt a legtöbb férfi el sem jut erre a szintre. A nőket jobban felkarolja néhány elkeseredett akkor is, ha elbaszottak, de a nőknek nincs szüksége ilyen férfire.

Aki 40 évesen olyan, amilyennek írod, az már 20 évesen is sikeres volt és inkább az maradt, nem azzá vált. Arról nem beszélve, hogy ha nincs baj a toronyban, nem áll rá az ember 10-20 évvel fiatalabbakra és nem választja őket szisztematikusan azért, mert a haldokló férfiassága már csak rájuk mozdul meg... Nem tudom másképp mondani, a szememben ezek az emberek alacsonyabb szintű életformát képviselnek és csak remélni tudom, hogy a velem nagyjából egyidős párom nem lesz ilyen szánalmas ember. Nem olyannak ismertem meg.

2021. nov. 14. 09:05
 23/25 anonim ***** válasza:
Ismerek akár személyesen, akár mint ismert személy olyan férfiakat, akik a negyvenes éveikben járnak (vagy még idősebbek), de abszolút ideálok számomra, mind belsőleg, mind külsőleg. Az ilyenekre mondom, hogy "ha csak húsz évvel fiatalabb lenne". Szóval vannak ilyenek, de a korkülönbség miatt egyikükkel se jönnék össze.
2021. nov. 14. 09:43
 24/25 anonim ***** válasza:
67%

Itt is ugyanúgy függ a külső és az anyagiak.

Van olyan férfi aki 45 évesen 35-nek néz ki.

Én 38 vagyok, és senki nem gondolna 33-34-nél többnek .

Bizonyos kor felett nehezen lehet, megmondani, hogy valaki hány éves ha jól tartja magát.

Lehet, hogy élőben egy 40-es férfinak több az esélye mint interneten, mert kiszűrik, hogy 40 felett storno....az életben meg elnéznének 3-4-5 évet mert nem tűnik annyinak.

2021. nov. 14. 09:55
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha ápolt és intelligens az illető, akkor nyilván igen. Csak őszintén szólva, ha akad is ilyen, az már elkelt. Az úgymond maradéknak mindig van defektje.
2021. nov. 14. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!