Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24-30 év közötti férfiak hogyan viszonyulnátok egy szűz lányhoz?
Figyelt kérdés
2021. nov. 12. 17:42
11/19 anonim válasza:
Csak olyan dologgal sikerült, ami amúgy teljesen alap.
12/19 anonim válasza:
Tán baj ha valaki szűz? Mindenki kezdte valahol. Semmi baj nincs ezzel. Türelmes lennék és segítenék neki az alapokhoz. A szüzesség csak egy állapot. Ezen nem szabad görcsölni. Tény hogy tapasztalatlan lánnyal nem voltam még, biztosan más mint akik már ismerik a dörgést. Viszont van egy olyan oldala is hogy mikor sok év múlva visszaemlékszik az elsőre akkor én jutok neki az eszébe és hogy segítettem neki. És ez nagyon jó érzés számomra. Hogy adhattam valamit neki amit tovább vihet ha úgy alakul. :)
13/19 anonim válasza:
Régen a tiszta nő kincs volt, most meg: olvasd el az első oldalon a kisretkek válaszait.
Egy normális férfi számára ez nem gond. A kisretek azt hiszi, hogy egy szűz nőt évekig kell tanítgatni, pedig ez egyáltalán nem így van.
14/19 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy problémát jelentene a szüzessége ha egyébként is jól kijövünk egymással. Belátható időt képes lennék várni amíg késznek érzi magát és a kapcsolatot arra hogy megtörténjen.
15/19 anonim válasza:
Én már nem itt tartok szexuális téren. Utoljára 18 éves koromban vágytam szűz lányra. Most már nem tudnám elképzelni, hogy olyan párom legyen, aki nincs tisztában saját magával és én lennék neki az első tapasztalata. Nem illeszkedne a számomra tökéletes nőről alkotott képbe, aki sokkal szexmániásabb és perverzebb annál, hogy kibírja 30 évig egyedül. Ő biztosan nem érintetlen. Más meg nem érdekel.
18/19 anonim válasza:
kicsi farokkal nem fáj, átlagnál 1-2 centivel nagyobbal már lehet az..
19/19 anonim válasza:
Együttérzéssel, ugyanis én is szűz vagyok.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!