Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek kinos lesz vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinos lesz vele talalkozni?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel korabban joban voltam, de ra kellett jonnom, hogy csak azert baratkozik velem mert vonzonak tart. A lenyeg h o meg egy ideig keresett de en sosem kerestem. Egyszer osszefutottam vele es dumaltunk es szamon kert en meg bocsantot kertem h nem kerestem de mondtam h sok a dolgom, o meg mondta h amugy neki mindegy. Szombaton lesz egy hazibuli ahova o is meg van hivva. Amugy szivesen odamennek hozza dumalni meg minden, de felek hogy meg van ram sertodve :D
2021. nov. 9. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

Lehet kissé bántja a dolog, de ha odamész hozzá magadtól beszélni, akkor 1 perc és azt se tudja mi miatt volt szomorú.

De ha nem akarsz semmit vele, azt is le kellene szögezned vele, persze ha zavar téged a helyzet.

2021. nov. 9. 21:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Ahh mar leszogeztem ezerszer h nem jon be, de csakazertis mondott olyanokat amibol ugy tunt h nem tett le az ugyrol teljesen
2021. nov. 9. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess a többiekkel, aztán vele is, majd megint mással. Lássa, tapasztalja, hogy nincs kiemelten rajta a figyelmed, besorolva a többi ismerős közé.
2021. nov. 10. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!