Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellett volna mondjak neki, hogy ne bántsam meg? Komolyan ennyire sértő voltam?

Figyelt kérdés
Hosszú kapcsolatomnak lett vége 2 hónapja, nem akarok most egy újabb kapcsolatba beleugrani, így inkább csak szexkapcsolatot vagy barátság extrákkal viszonyt keresek most. Tindert telepítettem, matcheltem rengeteg pasival. Nagy részük nem is írt, vagy pár mondat után is unalmas volt velük a beszélgetés. Az egyik pasival viszont hamar egy hullámhosszra kerültünk, megbeszéltük, hogy vasárnap délután találkozunk nála. Készülődés közben tök izgatott voltam, vártam már a vele való találkozást. Mikor kinyitotta az ajtót jött a totális döbbenet, egyáltalán nem úgy nézett ki, mint a feltöltött képein, kb. 5 évvel idősebb, kövér pasi fogadott, az izmos, csibészes mosolyú képekkel ellentétben. Megmondtam neki, hogy egyáltalán nem úgy néz ki, mint a képeken, így nem akarok tőle semmit. Azóta is írogat, hogy bebizonyítja, hogy milyen jó vele, sokat gondol rám, találkozzunk ismét,és ígéri, hogy megváltozik a véleményem.

2021. nov. 9. 18:08
1 2
 11/14 peca1000 ***** válasza:
100%

Ő vert át téged, és még megsértődik, hogy ezt szóváteszed?

Úgy kivágtam volna leüvöltve a fejét, hogy többet nem írt volna.

Küld el a pi...csába, és tiltsd le.

Én is szóvátettem anno, hogy nem úgy néz ki, mint a képen, hiába nem tetszett neki. Azóta a feleségem :)

2021. nov. 9. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk lakásra menni egy idegennel nem kellene.

De ő kamuzott akkor nehogy már meg legyen sértve !

2021. nov. 9. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogja megérteni. Amíg irogathat s válaszolsz addig p.na közelbe érzi magát gondolván rádumálhat. Ő ezt hiszi, az ilyen nem neki hisztis igent jelent.

Tiltani kell ennyi.

2021. nov. 10. 03:22
 14/14 anonim ***** válasza:
72%

Tiltani kell.

Engem is vert már át pasi a külsejével ! Nem tudom mit képzelnek hogy kövéren akarnak sportos nőt. 😕

2021. nov. 10. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!