Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem keresi velem a kontaktot nem érdemlem? FB-ismerősök vagyunk,közel lakunk egymáshoz... Igazat megvallva látott a volt barátommal,hogy sétáltunk,meg egy másikkal beszélgetni,de már független vagyok 1 hónapja. 25L
Figyelt kérdés
2021. nov. 6. 15:36
11/16 A kérdező kommentje:
Dehát mit jelezzek neki?
Szia,most nincs senkim,nem hívsz el egy kávéra esetleg?
Na neeee...
2021. nov. 6. 18:24
12/16 anonim válasza:
Szerintem ha akarna valamit tőled, akkor lépne. Kár ezen pörögnöd, pláne, hogy te is passzív vagy. Hiszen te magad írtad, nem nyitsz, mert nem látod értelmét...
13/16 anonim válasza:
"Szerintem ha akarna valamit tőled, akkor lépne"
Hibáztassuk a pasit mert nem gondolatolvasó. Ha a csaj nem jelzi simán kikiáltja zaklatónak a faszit.
Egyébként ha keresne mit tennél? Elmennél vele randizni vagy vmi?
14/16 anonim válasza:
Abszolút nem írtam, hogy a pasi a hibás, helló! Annyit írtam, hogy ha akarna valamit, akkor nyilván lépne. Minden valamire való kapcsolat kölcsönös érdekelődéssel kezdődik, a nő választ, a pasas vadászik. A Kérdező nem látja értelmétt, hogy keresse. Innentől nem értem, mi a kérdés... Erre akartam kilyukadni.
16/16 anonim válasza:
#14 ezt az agyhalált te elhiszed saját magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!