Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek közül mi a legfontosabb az érettebb (kb. 38 felett) férfiaknak?
Figyelt kérdés
Arc, test, köröm, fog, illat, ruházkodás. Mit néztek meg a nőkön? Mi az, ami kiakaszt titeket és mi az, ami vonz? Mennyire fontos az illat, a köröm, a smink, a belőtt haj? Milyen öltözködési stílust kedveltek?2021. nov. 4. 19:26
1/17 anonim válasza:
összkép
én az enyhén elegáns sítlust szeretem
2/17 anonim válasza:
Pár évvel a megjelölt kor alatt vagyok, de nekem arc, alak (sportosság, testalkat), stílus (tetoválás, hajviselet, stb) ebben a sorrendben. A ruházkodás inkább csak a stílus miatt, nem márkára vagy hasonlókra értve.
4/17 anonim válasza:
Mindent elárul a jellemről, hogy csak a felsorolt "érdemek" közül lehet választani.
5/17 anonim válasza:
Összkép illetve stílus. 38 éves férfihoz korban illő hölgyek ne akarjanak tini p..nak öltözni,se a saját (nagy)anyjuknak.
6/17 anonim válasza:
4: NÉZTEK MEG, tehát messziről látsz egy nőt a tömegben. Mi más alapján lehetne "választani"?
8/17 A kérdező kommentje:
Ha nem tűnt volna fel, külsőségekre kérdezte rá. A jellem mióta az?
2021. nov. 4. 21:05
9/17 anonim válasza:
Ami vonzó: Szép arc, egyszerű frizura, vékony derék, nagy kerek fenék. Öltözködés: sportos (sportcipő, szűk farmer nálam mindent visz).
Ami kiakaszt: a magassarkú és általában ha cicomázva van (sok smink, belőtt haj, festett köröm stb.). Az összes ilyenből a rúzs az egyetlen, amit vonzónak találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!