Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi már a legelején...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi már a legelején kijelenti, hogy ő csak szexkapcsolatot akar, akkor ez később nem is fog benne megváltozni, hogy valaha párkapcsolatot akarjon velem?

Figyelt kérdés
Nem igazán vagyok tapasztalt ezen a téren, jól jönne néhány válasz, hogy mégis hogy működik a férfi agy. Persze olyanokat mond, hogy nagyon kedvel meg tetszem neki, meg nem csak konkrétan szex lenne hanem tölthetjük együtt is az időt közös programok meg ilyenek. Szóval olyan dolgok amik olyanok mintha együtt lennénk de mégsem, mert jelenleg nem tudna komolyat elképzelni senkivel sem. Van rá esély, hogy ez idővel változni fog benne ha jobban megismer, vagy inkább ne fecséreljem rá az időm meg az energiám mert később úgy is sírás lesz a vége? Tudom, hogy a férfiak másképp működnek mint a nők.

2021. nov. 2. 15:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

8# Azért nem kell egyből szidni egy embert akit nem is ismerünk.

Nem tudjuk hogy mi van a háttérben ,mi történt eddig vele és miért akarja ezt a kapcsolatot.

Csak az a baj hogy ha mégis van abban igazság amit mondtál hogy alulértékeli önmagát akkor lehet hogy ez már nem először esik meg.

Sajnos ez férfiaknál sem jobb, ha egy olyan nárcisztikus nővel keveredik egy ilyen kapcsolatba.

2021. nov. 2. 16:14
 12/18 anonim ***** válasza:
17%

"Ez a pasi csak használni akar."

A nőket senki sem használja ki. Ti szex-szel próbáltok jó pasit fogni, ami szinte mindig balul sül el, és ilyenkor *utólag* úgy állítjátok be, mintha kihasználtak volna titeket.

2021. nov. 2. 17:43
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
A szexkapcsolat lényege férfi szemmel: büntetlenül kefélhetek másokkal is, nem tartozom elszámolással senki felé, nincs féltékenykedés, nincsenek elvárások.
2021. nov. 2. 17:52
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
A szexkapcsolat lényege női szemmel: olyan pasassal akarok szexelni, akinél esélyem sincs normális kapcsolatra.
2021. nov. 2. 17:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindketten függetlenek vagytok és így indít, akkor nem fog változni. Kettő tized másodperc alatt be lehet lőni, hogy valakibe bele tudnék-e szeretni vagy nem. Ha kijelenti, hogy csak szex, pedig semmi akadálya nincs a többnek, akkor az azt jelenti, hogy nem vagy annyira vonzó a számára, hogy beléd tudjon szeretni, de hülye lenne kihagyni az ingyen szexet és azt sem mindenki veti meg, hogy legyen rendszeresen része ilyen olcsó szexben. Azért a prostikhoz nincs mindenkinek gusztusa, plusz csak izgatóbb valahol egy olyan csajjal lefeküdni, aki oda van értük, mint valakivel aki csak a pénzért teszi szét nekik.

Az, hogy belevisz egy kis érzelmességet, közös programokat mértékkel, akár egy Meki meghívás, akár egy kis beszélgetés, akár éjszakán át tartó beszélgetés...mindez semmi más, mint ráhangolódás a jó szexre. Mert a pasik sem gépek és sokuknak erre szüksége van ahhoz, hogy kellően fel tudjanak oldódni a szexhez. Ettől még ez nem jelent szerelmet, se elköteleződési szándékot. Sőt, olyan is van, hogy elvár bizonyosfajta elköteleződést, mert biztosan nem akar elkapni semmit és szabadabban akarja élvezni a szexet, mondjuk gumi nélküli védekezéssel. Ilyenkor az is belefér, hogy a két fél nem szexel mással, hűségesek...addig amíg nem jön a nagy Ő. Akkor aztán úgy repülsz, hogy kettőt pislogsz és a pasi nem lesz sehol és amikor egy hónap múlva félve ráírsz és nagy kegyesen válaszol remélhetőleg, abból megtudod, hogy van valakije és nem is fogja érteni, hogy mi bajod van és miért gondolod azt, hogy neked járt szakítás vagy elköszönés vagy bármi, hiszen megmondta, hogy csak szex.

Ha neked ez megéri így, akkor vágj bele.

2021. nov. 2. 19:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszban minden benne van! Szerintem Kérdező, ez nem a te világod.
2021. nov. 2. 19:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

15-ös válasz korrekt.

Akivel én voltam szexkapcsolatban, volt összebújás, simogatás, amolyan romantika. De amúgy, semmi program, csak szex.

Aztán, megismertem valakit, akivel összejöttem és egy perc alatt lezártam a szexkapcsolatot.

2021. nov. 4. 02:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak dugás aztán mehetsz a dolgodra
2021. nov. 4. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!