Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-35 közöttiek! Mik azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-35 közöttiek! Mik azok a tulajdonságok, viselkedés, amire 25 alatt legyintettek volna, de most már allergiások vagytok rá/kizáró ok?

Figyelt kérdés

Amik nem morálisan elítélendőek, csak már nem bírnátok ki.

27 vagyok és nekem ezek:

- Ha nem járt egyetemre (nem kell abban dolgoznia, akármilyen egyetem jó). Egyszerűen egy egyetemista másképpen gondolkodik, 3-4 évet együtt volt hasonszőrűekkel

- Ha nem akar összeköltözni 1 éven belül és/vagy nem akar családot 5 éven belül

- Nappali tagozatos egyetemistával, PhD-sel (más az értékrend, anyagi helyzet)

- Bárki, aki heti 50 óránál többet dolgozik és vagy/éjszakázik

- Testépítővel, sportolóval (hatalmas munka, szigorú élet)

- Őstermelővel, gazdálkodóval, falusival, aki sorháznál nagyobb házban akarnak lenni (én haza csak aludni járok, nincs türelmem fát aprítani, kerítést festeni, paradicsomot öntözni, 30nm-nél nagyobb füves területet nyírni

2021. okt. 31. 09:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

piálás

játszmázás

szűk látókör

nulla belső tulajdonság

nincs értelmes, mély kommunikáció

31f

2021. okt. 31. 13:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Nálam is azok, amiket leírtál, ezen kívül:

Ha dohányzik.

Ha túl féltékeny és/vagy birtokolni akar.

Ha nem szereti az állatokat.

Ha bulizós, ill. gyakran lerészegedik.

Ha elvárja, hogy kiszolgálják, úgy gondolja, hogy a nőknek a konyhában a helye.

29/N

2021. okt. 31. 14:17
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

12

tök normális dolgok, kevés az ilyen nő, mint te

2021. okt. 31. 14:27
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Alkohol, drog, szerencsejáték függő. Nem segít semmit a háztartásban. Leszólja, ledegradálja a nőket. Olyan rossz a helyesírása, hogy az már engem is zavar. Alapvető illemszabályokat nem tart be, társaságban gusztustalan megnyilvánulásai vannak. Rendkívül ápolatlan, vagy ennek szöges ellentéte, csak a külsejével foglalkozik. Bernáthelyit tart panelban, vagy óriáskígyót. Hitelt hitelre halmoz, de elvárja a közös kasszát, nincs stabil anyagi helyzete 30 éves korára. Szűklátókörű, nem nyitott a kompromisszumokat, képtelen megsérteni az építő jellegű vita lényegét, csak kiabál, vagdalkozik, fogalma sincs az érvek-ellenérvek felsorakoztatásától. Valamilyen spirituális, vallásos szekta tagja, akiket pénzzel támogat, illetve mindenáron meg akar téríteni engem is.
2021. okt. 31. 15:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Alkohol, drog, szerencsejáték függő. Nem segít semmit a háztartásban.

Egyik sem vagyok, es szeretek takaritani. Tudod mekkora lelekbetaposo oltasokat kapok, mert ferfikent nem iszom es nem a kocsma az eletem?

Jo latni, hogy vannak nok, akiknek normalis elvarasai vannak es moraljai. Hajra csajok!

2021. okt. 31. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!