Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-50 év közötti férfiak nagyrésze miért csak alkalmi kapcsolatokat keres?
Több nő ismerősömtől hallottam azt, hogy interneten társkeresőkön keresnek kapcsolatot, és nagyon nehezen találnak olyan férfit, aki nem csak egy szexpartnert keres.
Az a férfi, aki mondjuk 40 éves korára nem találta meg a párját, szüleivel él, az már le is mondott róla?
Vagy mi az oka annak, hogy csak alkalmi kapcsolatot keresnek? (Nem mindenki, de a nagyrészük elvileg igen)
20: Én csak azt nem értem, hogy ha tudják és tapasztalják, hogy ez van, hogy úgyis megszokás és együttélés lesz, akkor miért/miből gondolják azt, hogy majd mással másképp lesz? Ugyanaz eljön a másikkal is, vagy akárhanyadikkal, teljesen mindegy.
Az érzelmi (tudunk mindent egymásról stb) vonalra kéne ráerősíteni inkább.
A férfiak kb. 50 éves korukra két részre bonthatóak:
1. csoport a tesztoszteron nélküli, élettelen, egész nap a TV vagy a gép előtt ülő unalmas, alkoholista csoport, akik vagy szexmentes házasságban élnek vagy már elváltak tőlük. Ez szerintem a többség.
2. A sikeres férfi, aki 50 év fölött is keresi az új kihívásokat, jól néz ki, férfias és igen... Férfi létére keresi a fiatal nőket, mert ő maga is kelendő azon a szexuális piacon, ahol a fiatal nők egy jelentős része szereti az idősebb férfiakat.
Én a második csoportot képzem, mégsem hajtom a fiatal nőket, van önbecsülésem, egy kb. lányom korú nővel mit kezdjek? Menjek vele bulizni a balaton sound-ra? Van feleségem, van lányom, ezen kívül egy örök tervező, megoldó, kihívásokat kereső ember vagyok. A szex otthoni körülmények között megoldva, a cerka még feláll, de ezen kívül is van még életem. Ja, és szoktam gép előtt ülni, de ott is keresem a határaimat. Legutóbb építettem egy F-18-as cockpit-et, megtanultam vezetni ezt a típust. Most akkor kinek lehetne deklarálni engem? :)
Egyébként meg azok hajtják a nőket, akiknek még feláll és otthon nem kapják meg a szexet, vagy haláli unalmas már a dolog. Emellett bevállalósak, mert hát valljuk be, a férfiak döntő része egy nyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!