Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent, ha a lány ritkán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha a lány ritkán válaszol, akkor viszont nagyon sokat ír és bőven kifejti a dolgokat?

Figyelt kérdés

Nem régóta beszélünk, kb 1 hete és általában dél körül megnézi amit írtam neki, de csak jóval később válaszol, olyan este 7-8 között, akkor viszont sokat ír. Majd ezután a válasz után megint eltűnik bő egy órára, és csak akkor ír vissza, és így tovább. Ha megnézi de nem válaszol az számomra kicsit azt az érzést kelti, hogy ráér, de nem érdeklem annyira, hogy válaszoljon is. De közben meg akkor gondolom nem fektetne energiát arra sem, hogy bőven kifejtse amit ír, vagy rosszul gondolom? Meg közben végülis észben tart, mert órák múlva is emlékszik az értesítés nélkül is, hogy nem válaszolt.

Hozzáteszem, nem vagyok egy tapadós ember, nem zaklatom meg semmi, tök normális átlagos témákról beszélgetünk. Szóval nem igazán értem, hogy hova tegyem ezt. Azon kívül persze, hogy dolga van nem tudom mivel magyarázni, csak akkor meg hogy tudja megnézni... Lehet nem magamból kéne kiindulnom, mert én nem láttamozom az üzeneteket, ha nem érek rá, majd megnézem ha van időm. Úgyhogy ezért is született meg a kérdés, hogy ti mit gondoltok? Hova tennétek ezt?

2021. okt. 30. 21:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
15. Ez amúgy igaz, mert ha nekem ír valaki, rögtön elérhetőnek mutat pedig fent sem vagyok!! Erre tudsz valami receptet, hogyan lehet orvosolni?
2021. okt. 30. 22:29
 22/32 A kérdező kommentje:
20.:Hát csak mint írtam,az esti válasza is olyan, hogy akkor is ritkán ír ilyen óránként. Oké akkor sokat, de nem érzem részéről azt, hogy ő hú de beszélgetni akarna. Vagy csak szimplán utál chatelni és minimalizálja,nem tudom
2021. okt. 30. 22:31
 23/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kicsit sem érdekelnéd, akkor válaszra sem méltatna. Simán lehet, hogy egyszerűen ennyi chatelés fér bele az épetvitelébe, fent hagyja a telefont, gépet Wi-Fi - n, közben meg bevásárol, felmos, rántást kever, ügyet intéz. Vagy nem szeret pötyögni. Vagy jól átgondolja, mit válaszoljon. Én sem szeretek a Messengeren lógni, pláne, ha van egy kis időm magamra, szeretnék videót nézni például, az a nyomorult meg pittyeg nekem két percenként (mármint az alkalmazás). Persze, ha a Szerelmem ír, az más. Viszont köztünk van egy kialakult kapcsolat, ti még csak ismerkedtek. Szóval szerintem nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!...
2021. okt. 30. 22:44
 24/32 A kérdező kommentje:
23. Köszönöm szépen a választ! Próbálom megérteni őt is, meg nem zavarni, lehet így van ahogy mondod, és ő is csak kihasználja az időt, hogy magával foglalkozhat.
2021. okt. 30. 22:58
 25/32 anonim ***** válasza:
77%
Olyan lányt kéne találni, aki nem 3 órára lakik tőled! Ebből így nem sok minden lesz, sajnálom!
2021. okt. 30. 23:31
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Átgondolja, amit ír. Neki valószínűleg több idő kell ennek a véghezviteléhez, közben meg más dolgokat is elintéz. Szerintem ez pont, hogy jó jel. :) Annyira számít neki, hogy milyen benyomást kelt benned, hogy ennyi energiát beletol az üzenetekbe.
2021. okt. 30. 23:56
 27/32 anonim ***** válasza:
73%

Én is ilyen vagyok de őszintén...nem tudom az okát. Kb olyan a munkám van pici időm gyors rálesek mert érdekel amit a másik ír, gondolkodni rajta de nincs időm normálisan válaszolni csak órák múlva. Ilyem aha, értem, de jó üzenetek meg elég bénák...

De amikor hétvége van akkor is így irok szerintem hozzá is szoktam ehhez kicsit.

Akkor viszont normális választ írok hisz jó beszélgetni vele mégha ez ilyen levelezés szerű s nem gyors mint egy chat.

2021. okt. 31. 00:22
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem épp az elenkezőjére lehet következtetni abból, amit írtál. Annyira érdekled, hogy akkor is megnézi az üzeneted, ha nem ér rá válaszolni. Valószínűleg este is van más dolga is, és amellé iktatja be, hogy azért neked is kimerítően válaszoljon.
2021. okt. 31. 07:07
 29/32 anonim ***** válasza:
77%
több hapsival beszélget egyszerre.. nincs ebben semmi meglepő!
2021. okt. 31. 09:44
 30/32 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ, akár hasznos, akár kevésbé. Egyébként, ha esetleg valakit érdekelne, az ő válasza, hogy napközben jön-megy, nincs net közelben, délben ebédnél megnézi, amit írok, de nem ír vissza, mert tudja, hogy akkor még mindig nem tudna beszélni, ezért este válaszol bővebben. Akkorra viszont már fáradt és nyilván olyankor kapcsolódik ki. De szívesebben beszélgetne többet és szeretne jobban megismerni és örülne, ha találkoznánk.
2021. okt. 31. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!