Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt ennyi fura férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi fura férfi?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk, majd szó nélkül eltűnik. Miért nem lehet azt mondani, hogy bocs, mégsem érdekelsz?
2021. okt. 26. 22:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
A nők is ilyenek...
2021. okt. 26. 22:07
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Ez fordítva is így szokott lenni,én is erre lennék kíváncsi,szerinted miért van?
2021. okt. 26. 22:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Pedig ez egy igazán anonim platform. Itt a legegyszerűbb megmondani, hogy bocs, mégsem.
2021. okt. 26. 22:10
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Már velem is volt ilyen. Anonim oldalaktól ne várj mást de igazából a neten is megteheti úgyanezt még a facebookon is. Én sem jöttem még rá mire jó ez,gondolom fosnak elmondani vagy nem akarnak bunkók lenni de ezzel még jobban rátesznek
2021. okt. 26. 22:12
 5/13 A kérdező kommentje:
De hát simán meg lehet mondani, nem kell, hogy mindenkinek bejöjjön mindenki.
2021. okt. 26. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Az még gázabb, amikor valaki kitesz egy ismerkedős kérdést, és annyira lesz*rja a megkereséseket, hogy csak napokkal később tud válaszolni.

Ha nincs erre ideje, vagy ennyire nem érdekli az oldal, akkor mégis kivel szeretne itt ismerkedni?

2021. okt. 26. 22:14
 7/13 A kérdező kommentje:

Jó kérdés. Szerintem senkivel, csak visszaigazolást keres, hogy ő jó nő /férfi.

Lehet itt egyáltalán komolyan ismerkedni, vagy mindenki csak szexpartnert keres?

2021. okt. 26. 22:17
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem csak itt vannak ilyenek, akárhol, velem a társkeresőkön volt ez. Még egy szólt se váltottam az illettővel de letiltott az ilyennel nem tudok mit kezdeni egészségére. El kell fogadni vannak ilyen emberek hagyni kell és ennyi, majd lesz olyan aki írni fog és nem tűnik el.
2021. okt. 26. 22:18
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem lehet találni olyat is akivel ténleg csak barátkozni, ismerkedni, beszélgetni lehet,komolyan! Csak a többség miatt akik "prédá" ra várnak és ha lányként felraksz egy ismerkedős kérdést mindjárt bepróbálkoznak más céllal és ha nem vagy szimpatikus, vagy nem felelsz meg az elvárosoknak "eltünnek". (Lányoknál is találni ilyet) Elég idegesítő, legalább elköszönnének! Így nehéz kiszűrni azt, hogy ki gondolja komolyan!

F

2021. okt. 26. 23:27
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező: lehet, de akkor gyakorlati tapasztalat: rögtön elfutnak a nők...
2021. okt. 26. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!