Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ha van párkapcsolatotok, attól még ugyan olyan közvetlenül viselkedtek más fiúkkal?
Akár osztálytárssal, munkatárssal?
Gondolok itt arra, hogy attól még előfordul, hogy szemeztek másokkal, közeledtek mások felé, próbáltok hozzáérni, ráírtok, beszélgettek vele stb.
Hogy reagáltok arra, ha észreveszitek, hogy tetszetek egy másik fiúnak?
Nagyon sokat segítenétek, mert egy hasonló helyzetben vagyok most, mert van egy lány osztálytársam aki nagyon közvetlen velem, pedig alapjáraton nagyon csöndes, viszont elég valószínű, hogy van párkapcsolata, én hülye meg majdnem beleszerettem :(
Ezért is kérdezném, hogy én értettem félre a dolgokat, vagy többet gondolhattam az egészbe mint ami valójában?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Alapból nyílt, vidám vagyok az emberekkel de a normális kedves viselkedés nem egyenlő a frölttel.
Pl jót beszelgetek valakivel magánéleten kívül majdnem bármiről de nem kezdek vele éjszakai levelezésekbe vagy sűrű találkozásokba, ahogy a fizikai kontaktusra is odafigyelek.
S nem, nem hajtok rá másra s finoman jelzem ha úgy látom, hogy más rám hajt, hogy nem érdekel mivel van párom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!