Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy nem vesznek észre azok a nők aki szeretném, hogy észrevegyenek?
Pedig nagyon próbálkozom, külső, mejelenés, személyiség, viselkedés, kisugárzás, jellem formálása stb. és önmagam adása... és az öszinteség.
Mégsincsen sikerem annál aki nekem tetszik... Nem tudom?
34f
Lehet, hogy azért nem vesznek észre, mert kategóriádon felüli nők tetszenek neked.
Együttérzek veled, mert fordított felállásban, nekem is a kategóriámon felüli férfiak jönnek be (pontosabban jelenleg csak egy, aki le se .... a búrámat, mivel neki az ő kategóriájában lévő kolléganőm tetszik).
Próbálom javítani a "kategóriámat" vagyis magamat. Sajnos akkor ez sem elég... Értem. Az almából nem lesz körte, ha a nőnek a körték keltik fel a figyelmét és a körték tetszenek.
Érthető a helyzetem és a nehézségeim.
Két kategória van, vagy tetszik neked vagy nem és fordítva is. Előbb utóbb lesz valaki, akinél kölcsönös. A lényeg, hogy ne add fel.
Egy lánynál épp a minap próbálkoztam be, kb 2 mondat után finoman le is rázott, pedig még semmi olyanról szó se volt. :D Kicsit vicces is volt.
De ha legközelebb találkozok valakivel, aki ennyire nagyon tetszik mint ő, akkor nem fogok rá gondolni, hogy jaj bezzeg az a másik is elhajtott. Mert lehet a következő legalább az esélyt megadja és kölcsönös lesz a vonzalom. Nem szabad feladni soha, ez a titka szerintem.
"szerinted egy rendőrnek milyen egzisztenciája van?"
Es milyen intelligenciaja?
Eleg csak a rendorviccekre gondolni...
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!