Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Titeket egy 30 as fèrfinèl mennyire zavar, ha mikiegeresen ritkul a haja? Tehát nem kopasz mèg, de kèt oldalt azèrt elèggè felment az ördögszarv.
Figyelt kérdés
2021. okt. 23. 17:57
11/12 anonim válasza:
Utolsó, nem mindenkinek ugyanolyan a szája. Van akinek eleve nem görbul felfelé, az enyém például szögegyenes. Szerintem ez nem kor függő, inkább a ráncok a száj körül jönnek.
12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ez szarabb mint a kopaszodás.
Nem tudom, az a férfiaknál is megvan sokszor. Kinek mikor jön. Nőknél esetleg a 35 feletti mellmegereszkedés lehet rossz érzés, mint nekünk a kopaszodás. De tény, hogy én 36 évesen szerencsésnek érzem magam, hogy csak két oldalt ritkul és nem vagyok tök kopasz, mint legalább 100 ilyen korú ismerősöm. Az megint más kérdés, hogy nekik van sok éve párjuk és sok akkor jött össze már a nővel, amikor is tök kopasz volt a pasi. Nem hiszem, hogy ez bármit is számítana, ha elnézem ezeket a párokat, és látom h régóta jól megvannak. Persze ettől még egy kicsit zavar engem.
2021. okt. 24. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!