Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyi a bérleti díja egy sugar babynek?
Persze, hogy van, aki ki tudja fizetni, nem is kell hozzá kőgazdagnak lenni. És egy lakásos prostit nyilván nem tudok (meg nem is akarok) elvinni színházba, étterembe, kéz a kézben naplementét nézni a Balatonra, nem fogok vele könyvekről, filmekről meg az élet nagy kérdéseiről csevegni (amit egy egyetemista lánnyal pont lehet) - amik szintén jó élmények egy kellemes hölgy társaságban, és amikre egy bizonyos szint fölött ugyanúgy igénye lehet az embernek, mint a szexre. És ezek azok a dolgok, amik miatt ez más, mint a krvázás (lásd a fenti lakás vs. kemping hasonlatot). Szigorúan erkölcsi szempontból ez is tekinthető prostitúciónak, de akkor ezzel az erővel minden olyan kapcsolat is, ahol a férfi lényegesen idősebb és tehetősebb, mint a nő. Szóval én azt javaslom, hogy mindenki törődjön más dolga helyett a magáéval, élje úgy az életét, ahogy akarja, és hagyja, hogy más is így tegyen. Én se véleményezem, hogy ti milyen elhízott házisárkányok mellől milyen koszlott rongyokhoz jártok üríteni, ti se pofázzatok bele, hogy mit kéne gondolnom erkölcsileg egy köztem és egy másik felnőtt ember között szabad elhatározásából létrejövő, bármilyen jellegű kapcsolatról. Thxbai.
Ugye te is érzed, hogy mennyire értelmetlen kérdés ez? Felnőtt ember, szabad akarattal, senki nem kényszeríti, hogy eljöjjön bárhova. Ha annyira utál, nemet mond (vagy eleve nem mond igent). Pont úgy, ahogy egy prosti is elzavarhat (és el is zavar) egy vendéget, vagy ahogy egy normál párkapcsolatra is lehet nemet mondani.
Már megint ott tartunk, hogy mások helyett akarod eldönteni, hogy mi a jó nekik. Miért nem lehet megérteni, hogy az emberek sokfélék, sokféle igénnyel, sokféle élethelyzettel. Biztos, hogy egy csomó nő azért választja ezt, mert még mindig jobban jár vele, mint ha prostinak állna. Nyilván a két szép szeméért senki nem fog hozzávágni havi fix 200-500 ezer forintot, tehát neki is "nyújtania" kell tudni cserébe valamit. De nem mindegy, hogy ehhez havi 100 kuncsafttal kell együtt lennie, akik csak ürítésre használják, vagy egyvalakivel, aki legalább valamennyire megbecsüli és emberként bánik vele.
Jogos, a végén a kirohanás nem is neked szólt. Azt az ide írogató erénycsőszködő többségnek írtam.
Ne itt tedd! Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy hol, csak azt tudom, hogy ez a platform nem alkalmas erre, mert elenyészően kevés nő van itt kimondottan ismerkedési szándékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!