Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha itt rá írok egy önmagát sajnáltató lányra, nem válaszol?
Sok csaj írja ki a siránkozó kérdést, nincs pasi jajj brühü. Mondom akkor rá írok, mert amúgy nekem is jól esne ha valaki rám írna.
Erre se válasz semmi. Nem az első eset.
Hol találni olyan embereket akik beszélgetnek
"Na jó, de akkor nem azt kell írni, hogy egy férfinak se kellesz, mert ez nem igaz. Mellesleg ha te csúnya, kövér, munkanélküli, mamahoteles nő vagy, akkor irreálisak ezek az igények."
De akinek kell, az nem számít. Van műsor a tévében, de ha nem tetszik, nem számít, hogy van. Ennyi erővel incelek sincsenek, mert bármelyik aluljáróban van valami csövi nő, aki jól megcsinálja, ha cserébe befogadja.
És a csúnya, kövér, stb nőnek sem kell senki alá befeküdnie. Irreálisak az elvárások, de ez nem jelenti azt, hogy bárkivel dugniuk kell.
Én incelként általában nem szoktam ráírni az ilyen lányokra. Néha ők írnak rám egy jó kommentem kapcsán, és úgy szokott ismerkedés indulni
Általában a nők kezdeményezésére kell itt varni azt veszem észre, mert ha én írtam levelet alig válaszoltak. A nyerő az ha magának a nőnek a figyelmét kelted fel egy remek tanáccsal vagy önleíró kommentel, és hagyod hogy maga a csaj írjon rád. Jobban működik valamiért mintha magad irogatnál boldog-boldogtalannak.
Az más kérdés hogy a csoda legfeljebb 3 napig tart, mert aztán meglátja a képemet egy képcserénél és egyből eltűnik.
De ahogy látom sokan még eddig sem jutnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!