Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a minek jele?
Hogy nektek mennyi időtök van minden hülyeségen spekulálni és minden rezdülést jelnek venni. Jézusom, ahányszor belegondolok, hogy hány ilyen elkeseredett elemezget magában órákon át, mikor én már rég el is felejtettem a gesztust, mindig megborzongok.
Jelenthet BÁRMIT, önmagában, kontextus nélkül nem jelent SEMMIT. Testbeszédet nem elemzünk úgy, hogy kiragadunk részleteket. Eleve hülyeségnek tartom ezt a szintet, de ha ezen túlteszem magam, akkor is ott van, hogy egy-egy gesztus önmagában nem mond semmit, bármit jelenthet, bármi előidézheti, pozitív - negatív, te, a külvilág, mások, az is lehet, hogy fejben nem is rád gondol... Akármi
Ugye? Analizàljàk a szar semmit.
"Hosszan kètszer belenèzett a szemembe , vajon mit akarhatott?"
Ha meg nem azt írod amit làtni szeretne , akkor már megy is a mínusz
Ingerszegény élet eredménye
Egyetértek.
A szövegkörnyezet, szituáció, előzmény, stb. játszanak. A “rám nézett”, semmi. Útba estem, hova nézzen?
Ez egy reflex. Ha egy csecsemőre mosolyogsz is, visszamosolyog. Ne láss bele semmit, csak hogy viszonozta a kedvességet, mint ahogy az emberek visszaköszönni is szoktak megszokásból, jólneveltségből mindenféle további barátkozási szándék nélkül. Ha viszont bámulsz valakit, na az már lehet furcsa, és persze, hogy menekülőre fogják, nehogy beszélgetni kelljen.
Emberek legtöbbször nem akarnak épp ismerkedni, beszélgetni, mert épp nem alkalmas nekik. Ez nem rólad, neked szól, mindenkinek saját maga körül forog a világa, gondolatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!