Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel vagyok? sokan inceleznek itt de mik az ismertető jelek? Honnan tudom, ha az vagyok?
Ez egy nagyon komoly es veszélyes jelenség azert jelzem hogy aki csak trolkodik az tudja hogy ez a mozgalom ember áldozatokat is követelt. Nem jó nagyon nem jó.
Ha valaki csunya ne incelezd le. Az az incel aki gyulolkodve tekint a masik nemre ugy hogy a masik nemet szextargynak tekinti.
Mivel a napokban mar az x-efik ilyen kerdes ezert minden kerdesnel ahol latom hogy ilyen van jelzem mert nem vagytok tisztaba tobben mirol is beszéltek. Es en a moderatorok figyelmebe is ajanlanam hogy szamoljak meg mennyi incel mozgalmas kerdes volt a napokban.
"2019 szeptemberében az amerikai hadsereg figyelmeztette a katonákat az erőszak lehetőségére a Joker-filmet bemutató filmszínházakban, miután a sötét weben az incelesek közötti beszélgetések során ""disturbing and very specific chatter" (magyar nyelven: zavaró és nagyon konkrét fecsegést) találtak.[50][26] A texasi közbiztonsági minisztérium 2020 januárjában készített jelentése arra figyelmeztetett, hogy az incelek "kialakulóban lévő belföldi terrorveszélyt jelentenek"."
22-es, asszem megvan. Köszi.
#25 te jó ég, mi ez a hülyeség?
MGTOW mióta incel??
aki nem ért hozzá, minek ír ilyen cikkeket? vagy szándékos félrevezetés?
"a masik nemet szextargynak tekinti"
Sok, a noknel sikeres, ferfi is szextargynak tekinti a noket, es megsem incelek.
"Míg az incelek úgy vélik, hogy fizikailag alacsonyabb rendűek a társadalom többi részénél, gyakran önmagukat "ember alatti" néven emlegetik, a kutatók egyetértettek abban, hogy az incelek a szupermacista nézeteket is támogatják: vagy magasabb rendűek a nőknél, vagy magasabb rendűek a nem inceleknél általában"
Ezt valami bolcsesz csaj irta? 😂
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!