Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel vagyok? sokan inceleznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel vagyok? sokan inceleznek itt de mik az ismertető jelek? Honnan tudom, ha az vagyok?

Figyelt kérdés
sokan inceleznek itt de mik az ismertető jelek? Honnan tudom, ha az vagyok?
2021. okt. 19. 20:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
75%

Ez egy nagyon komoly es veszélyes jelenség azert jelzem hogy aki csak trolkodik az tudja hogy ez a mozgalom ember áldozatokat is követelt. Nem jó nagyon nem jó.

Ha valaki csunya ne incelezd le. Az az incel aki gyulolkodve tekint a masik nemre ugy hogy a masik nemet szextargynak tekinti.

Mivel a napokban mar az x-efik ilyen kerdes ezert minden kerdesnel ahol latom hogy ilyen van jelzem mert nem vagytok tisztaba tobben mirol is beszéltek. Es en a moderatorok figyelmebe is ajanlanam hogy szamoljak meg mennyi incel mozgalmas kerdes volt a napokban.

2021. okt. 19. 23:04
 22/31 anonim ***** válasza:
18-as ird be a gugliba hogy incel fogalma es olvasd el a wikipediat ott linkel kulfoldi hireket is.
2021. okt. 19. 23:05
 23/31 anonim ***** válasza:
41%
Engem is inceleznek néha pedig nő vagyok :DDD
2021. okt. 19. 23:12
 24/31 anonim ***** válasza:
60%

"2019 szeptemberében az amerikai hadsereg figyelmeztette a katonákat az erőszak lehetőségére a Joker-filmet bemutató filmszínházakban, miután a sötét weben az incelesek közötti beszélgetések során ""disturbing and very specific chatter" (magyar nyelven: zavaró és nagyon konkrét fecsegést) találtak.[50][26] A texasi közbiztonsági minisztérium 2020 januárjában készített jelentése arra figyelmeztetett, hogy az incelek "kialakulóban lévő belföldi terrorveszélyt jelentenek"."

22-es, asszem megvan. Köszi.

2021. okt. 19. 23:17
 25/31 anonim ***** válasza:
70%
"Az incel közösségek a tágabb manoszféra részei, a nőgyűlölő mozgalmak laza gyűjteménye, amely magában foglalja a férfi jogvédőket, a saját útjukat járó férfiakat (MGTOW), a pickup művészeket (PUA) és az apák jogvédő csoportjait is.[56][57] A The New York Times újságírói azt mondták, hogy az önkéntelen cölibátus a "férfi felsőbbrendűség" gondolatának adaptációja, és hogy a közösségek olyan mozgalommá fejlődtek, amely "emberekből áll - akik cölibátus élnek, vagy nem -, és akik úgy gondolják, hogy a nőkkel úgy kell bánni, mint kevés joggal bíró szexuális tárggyal".[58][59] A Southern Poverty Law Center a szubkultúrát is "az online férfi szupermacista ökoszisztéma részeként" jellemezte, amelyet 2018-ban kezdtek el felvenni a gyűlöletcsoportok listájára.[16] Míg az incelek úgy vélik, hogy fizikailag alacsonyabb rendűek a társadalom többi részénél, gyakran önmagukat "ember alatti" néven emlegetik, a kutatók egyetértettek abban, hogy az incelek a szupermacista nézeteket is támogatják: vagy magasabb rendűek a nőknél, vagy magasabb rendűek a nem inceleknél általában.[55][6][60][61] A Terrorizmus és Politikai Erőszak című cikkben közzétett 2019-es tanulmány megállapította, hogy az incelek egyedülinek hiszik magukat, akik "képesek a pro-szociális értékekre és elég intelligensek ("magas az IQ-juk"), hogy lássák az igazságot a társadalmi világról". A tanulmány megállapította, hogy az incelek a szélsőséges csoportokra jellemző mintát követték: rendkívül negatív értékeket tulajdonítottak a csoporton kívüli embereknek és pozitív értékeket a csoporton belülieknek, azzal a szokatlan figyelmeztetéssel, hogy annak ellenére, hogy pszichológiailag felsőbbrendűnek tartják magukat, az incelek negatívan tekintenek magukra is a fizikai megjelenés tekintetében.[55]"
2021. okt. 19. 23:33
 26/31 anonim ***** válasza:
23%

#25 te jó ég, mi ez a hülyeség?

MGTOW mióta incel??

aki nem ért hozzá, minek ír ilyen cikkeket? vagy szándékos félrevezetés?

2021. okt. 19. 23:55
 27/31 anonim ***** válasza:
56%
Gondolom azert van oda sorolva mert az MGTOW olyan ideologiakat kepvisel. A feminizmus elleni mozgalom szelsoseges modon. Azt valljak hogy a tarsadalom a ferfiak jogait korlatozza. A feminizmust okoljak azert mert a no es ferfi kapcsolata megromlott. Tok mindegy hogy vannak nem feminista nok. Szerintem ez a Men Going Their Own Way mozgalom ezert van oda sorolva.
2021. okt. 20. 00:19
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
A wikipedia sem tokeletes de itt rengeteg kulfoldi hirek hivatkozas van es azert ezt a jelenseget komolyan kell venni es nem bantani olyat aki csak csunya es ugyetlen es onbizalom hianyos ezzel mert ez nagyon nem az.
2021. okt. 20. 00:20
 29/31 anonim ***** válasza:
44%
#27 emiatt még elég nagy baromság ugyanoda sorolni
2021. okt. 20. 00:23
 30/31 anonim ***** válasza:
42%

"a masik nemet szextargynak tekinti"

Sok, a noknel sikeres, ferfi is szextargynak tekinti a noket, es megsem incelek.

"Míg az incelek úgy vélik, hogy fizikailag alacsonyabb rendűek a társadalom többi részénél, gyakran önmagukat "ember alatti" néven emlegetik, a kutatók egyetértettek abban, hogy az incelek a szupermacista nézeteket is támogatják: vagy magasabb rendűek a nőknél, vagy magasabb rendűek a nem inceleknél általában"

Ezt valami bolcsesz csaj irta? 😂

37F incel

2021. okt. 20. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!