Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel vagyok? sokan inceleznek itt de mik az ismertető jelek? Honnan tudom, ha az vagyok?
Figyelt kérdés
sokan inceleznek itt de mik az ismertető jelek? Honnan tudom, ha az vagyok?2021. okt. 19. 20:36
11/31 anonim válasza:
Én sokat vagyok ezen az oldalon, de viszont sok fiúval és lánnyal volt már kapcsolatom, az oldalról is, de egyetemek környékéről is.Józsi bácsi 64F
12/31 anonim válasza:
Amugy tobb orszag terror fenyegetettsegkent tekint az incel mozgalomra es nem is csodalom.
13/31 anonim válasza:
12
Melyek ezek? Mert én csak Angliát tudom.
14/31 anonim válasza:
Kanada is és szerintem Amerika is.
15/31 anonim válasza:
44-en haltak meg az incelek miatt.
Incelek tömegmészárlása miatt. Ezt nem tudtam, 10 áldozatról tudtam, valahol 6 áldozat.
De olyan is volt ahol a hadsereg vigyázott az emberekre. Ott szerencsére nem történt semmi.
16/31 anonim válasza:
15
Mármint az incelek miatt kellett a sereg? :O
17/31 anonim válasza:
16 igen miattuk.
Amerikában a dark weben zavaros eroszakos dolgokat targyaltak az incelek es ezert a hadseregi jelenlet fokozott volt azon a teruleten.
Az incelseg tortenetenel olvastam.
18/31 anonim válasza:
17
Erről még nem is halottam..durva. Tudnád linkelni?
19/31 anonim válasza:
A definíció szerint az az incel, aki már több mint 6 hónapja nem kefélt nem prostituálttal. Egyébként meg az az incel, aki szeretne kefélni, de nem tud mert nincs kivel. Ha valamelyik igaz rád, akkor incel vagy. Szívesen.
20/31 anonim válasza:
Akkor definíció szerint minden 12 évnél fiatalabb személy incel, illetve a legtöbb 14 éven aluli, a 18 éven aluliak jelentős része, magyarul mindenki incelként kezdi, igaz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!