Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Márki-Zay Péter programja foglalkozik az incelprobléma megoldásával?
Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 17:53
21/46 anonim válasza:
#19 meséld már el ki a franc ölelgetne meg tartana ilyeneket értékes férfinek. Köszi.
22/46 anonim válasza:
#21: Az, hogy te olyan háttérrel (és esetleg nemmel) indultál, ami alkalmassá tett a jelenlegi húspiacon való érvényesülésre, nem egyenlő azzal, hogy mindenkinek megvoltak és megvannak ezek.
23/46 anonim válasza:
#22 mi ez a zagyvaság? Nem válasz a kérdésemre.
Tökmindegy hogy én úgy nézek-e ki mint Emily Ratajkowski vagy Whoopi Goldberg, nem tartom a nőgyűlölő szemétládákat nemhogy férfinak, de embernek se, nemhogy ölelgessem vagy sajnáljam őket.
24/46 anonim válasza:
Jólvan Lépkedő fenyőfa, folytasd csak a gyűlölködést..mi, értelmes férfiak mai is lefekszünk a csajunkkal. Na, jó éjt!
25/46 anonim válasza:
Az én szemszögemből én pont nem a gyűlölködés álláspontján vagyok. Azt nem tudom, hogy a szexuális életed miért kellene érdekeljen, de jó szórakozást.
26/46 anonim válasza:
Aki kiejti a száján a húspiac szót azt egy életre eltiltanám a nőktől.
27/46 anonim válasza:
Ha tényleg csak ölelés kéne, a családod bőven elég lenne.
28/46 anonim válasza:
Nem fogjátok fel, hogy az élet nem fair. Senki élete nem tökéletes, mindenkinek hiányzik belőle valami. Ez nem jelenti azt, hogy mások a felelősek érte, vagy hogy mások tartoznak nekünk valamivel.
29/46 anonim válasza:
#23: Senki nem mondta, hogy neked kellene ölelgetned bárkit is, annyit próbáltam közölni veled, hogy az emberek nem nőgyűlölőnek születnek (és a párkeresésben szerencsétlen férfiak nagy része nem is az egyébként). Az, hogy nem tudsz hátrébb lépni és kicsit magasabbról szemlélni egy jelenséget, nem jelenti azt, hogy aki képes erre, gyűlölködik.
30/46 anonim válasza:
#26: Nő vagyok, és gyakran vagyok nők közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!