Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 500 alatt inkább kerüljük el a nőket?
500alatt? misi alatt. Millió alatt nem is ember az ember. Medián meg nettó 200 at karistolja alulról. Azaz van még öbb mint 2 millió ember akinek a jövedelme 200 vagy alatta van. Komplett jövedelme. Ezek mind dolgozó emberek...
Persze sok embernél vannak ilyen kikötések, azt hagyni kell... Keresse. Nyavalyogjon ha nem találja vagy nagy az arca a pasinak ... stb.
Ne tudd meg mennyi nő alkuszik meg mindenféle vacak kapcsolatban csak a pénz miatt... Mindent benyelnek csak legyen... Szó szerint.
Ismerek párat én is.
+ Nem fogod mindenkin látni hogy van pénze...
Sokan akkor is kérkednek mikor nincs, sokan meg akkor se ha sok van.
(12 voltam)
Nem mindenki árufeltöltő vagy pizzafutár.
19.-re.
Így hirtelen nem is rájuk gondoltam.
Állatorvos, tanár, újságíró, segédrendező haverok/rokonok ugrottak be. Én ilyeneket ismerek.
Gondolom te meg csak bankár, szülész doki, drogdíler, meg hasonló formákat. Vagy azt a 2 embert, akikkel egy irodában kockulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!