Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amikor kiderül, hogy egy férfi le akar engem fektetni, az engem taszít?

Figyelt kérdés
Alapvetően nincs gondom a szexszel, de szeretném én eldönteni, hogy kivel akarok lefeküdni. Ha a férfi kezdeményezi a szexet, azt nem szeretem.

2021. okt. 18. 16:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
Lehet ilyen latexeskorbácsos pista vagy és nálad fordítva megy, csak nem tudod még.
2021. okt. 18. 16:26
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Gyere, bébi, mássz rám, engem nem zavar, ha te kezdeményezel.
2021. okt. 18. 16:28
 3/17 A kérdező kommentje:
Ne írjatok privátot, mert egyikre sem válaszolok.
2021. okt. 18. 16:33
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Ezt megúsztad. Téged nem akarlak lefektetni
2021. okt. 18. 16:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Mire gondolsz? Ha az nem tetszik, hogy rádstartol egy szórakozóhelyen K. Rómeó és már vinne is a budira dugni, az teljesen normális.

De ha a párod közeledésétől undorodsz minden esetben, ott lehet valami gond.

2021. okt. 18. 16:36
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Ha még nem vagytok együtt, de már a bugyidban turkálna az érthető.
2021. okt. 18. 16:52
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kontextus ? Szexuàlis ajànlatok tàrskeresőn vagy Facebookon , vagy olyan helyen dolgozol ahol személyesen közli
2021. okt. 18. 16:54
 8/17 anonim ***** válasza:
10%
Lehet leszbi vagy?
2021. okt. 18. 17:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem csak azert idegesit, mert azt sem tudja ki vagyok(net),de már rögtön lefektetne.

Es ha egy csöves banya vagyok vagy akármi? Annyira mindegy??

Semmit nem tud rolam, de szex az kell. Igénytelenek.

2021. okt. 18. 17:15
 10/17 anonim ***** válasza:
93%
9: Én férfiként a fordítottját rühellem. Azt sem tudja ki vagyok, de már feltételezi, hogy "tuti le akar csak fektetni". Mindezt úgy, hogy kb 2 mondatot beszéltünk (tehát szexnek híre sem volt). Kb "Szia." -"(na ez is biztos csak dugni akar)"
2021. okt. 18. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!