Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják, hogy ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy ez a fórum az incelekkel van tele, amikor éppen fordítva? Sikertelen, férfiellenes nőkkel van tele?

Figyelt kérdés

Ha valaki ír egy incel választ (nem helytelenül) több tíz negatív értékelés jön a válaszra.

Ha csak egy olyan választ ír, amiben az van, hogy nem hagyja magát, nem lesz csicska, kiáll magáért egy férfi, akkor is.

Egy nő bármit csinál neki mindig igaza van ezen a honlapon, több tucat felpontozás jön a válaszaira.

Még szép, hogy kiáll magért, ne is hagyja magát.

Ha egy férfi áll ki magáért, akkor erőszakos, pszichopata, incel, stb..

Az ilyen nők válaszai több tíz felpontozást kap. Az ilyen férfiak válaszai több tíz lepontozást.

Akkor ezen a holnapon nem inkább sok gyúlölködő beteg nő van mint incel férfi?

Miért mondják hogy itt a beteg lúzer incel férfiak tobzódnak?

Nagyon úgy tűnik, hogy sokszorosan kevesebben vannak.

2021. okt. 18. 00:17
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%

Szingli = sikertelen, értem.

Ezért van ennyi mérgező kapcsolat, mert sokan még a rosszat is elfogadják inkább, csak szinglik ne legyenek.

2021. okt. 18. 07:05
 12/55 anonim ***** válasza:
91%

"Egy nő bármit csinál neki mindig igaza van ezen a honlapon, több tucat felpontozás jön a válaszaira."

Tévedés, a pontozástól függetlenül nem lesz mindig igaza,ahogy a fiúknak sem és az inceleknek sem.

2021. okt. 18. 07:37
 13/55 anonim ***** válasza:
12%
Mert a feministáknak egy is sok azokból, akik igazat írnak a nőkről.
2021. okt. 18. 07:56
 14/55 anonim ***** válasza:
98%

Már egy ideje látogatom ezt az oldalt, kérdést is tettem már ki felnőtt párkapcsolatok kategóriába egy párat. Normálisat kérdeztem, és ha valaki nyersebben fogalmazott meg kritikát velem szemben, azt is szépen megkértem, hogy fejtse már ki, hogy itt és itt mire gondol, vagy hogy szerintem rosszul látja, én ezt így és így értettem. Ha valaki tanácsot kér, kíváncsi tapasztalatokra, normálisan, nem gyűlőlködve kérdez, akkor normális, támogató, segítőkész, saját tapasztalatokat megosztó válaszok jönnek, érezni lehet még most is itt, hogy sok értelmes ember van.

De! Ha kiírnak egy olyan kérdést, hogy: "Miért ilyen lusta, igénytelen MINDEN nő?" vagy "Miért van az, hogy MINDEN férfi erőszakos, érzéketlen, de amúgy anyucipicifia lúzer?", akkor az altalánosítás, a kérdés mögé bújtatott provokatív durva beszólás miatt a normálisabb emberek is (jogosan) megsértődnek, és olyan hangnemet vesznek fel. Aki meg tegyük fel épp nem troll, hanem tényleg így gondolkodik, az ugye ezt kapja visszajelzésül, valamint csak a saját nézeteit hangoztató embereket veszi figyelembe, és csak a visszaszólást építi be a gondolataiba, és eleve kizárja, ha valaki értelmesen, segítőkészen szólna hozzá.

Ez a baj veled, meg a magadfajtákkal. Ezt a hozzászólást is vagy figyelmen kívül hagyod, vagy baszogatásnak veszed. De hogy elgondolkodj egy harmadik fajta véleményen... az már nem megy.

2021. okt. 18. 08:02
 15/55 anonim ***** válasza:
90%

LOL

Ezt a kérdést is egy sikertelen, férfiellenes nő rittyentette ide éjjel n1-kor 😂 Ja, nem.

Mi a baj öcskös? Tudomást szerzett a jobb és bal kezed egymásról, balhé volt és kivágtak a nappaliba a kanapéra? :D

2021. okt. 18. 08:07
 16/55 anonim ***** válasza:
83%

na alljunk meg! attol meg, hogy lepontozom valami incel ostobasagat, nem leszek ferfigyulolo frusztralt no. ezeket en nem tekintem ferfinak, tehat a lepontozas nem a ferfi nem ellen szol, hanem az agymosott incel teoriak ellen.

baratom van, sem ferfigyulolo, sem sikertelen nem vagyok es kommentekbol ugy latom, a legtobb notarsam is igy van ezzel: szinte mind kapcsolatban vagy hazassagban vagyubk, szo sincs ferfigyuloletrol.

de szerinted az olyan agyament okorsegekre mit kene reagalni, hogy pl. ‘a nok havi 1 millas fizu alatt szoba se allnak veled’ meg ‘ha lapatallad van es 190 vagy, akkor is eltartanak a nok, ha drogos bunozo vagy’. LOL. ezeket epeszu ferfiak is kirohogik, lepontozzak.

illetve meg mindig nem a nok ferfigyulolo kerdeseivel van tele az oldal, hanem incel provokavioval. meg egyszer mondom, nalam ez ugy nez ki, vannak a nok, a ferfiak es az incelek. ezek NEM ferfiak, hanem valami ferfiszeru biologiai jegyekkel biro szubhuman lenyek. ha oket megvetem, nem a ferfiakat vetem meg.

2021. okt. 18. 08:48
 17/55 anonim ***** válasza:
14%
A válaszokból, illetve a pontozásokból egyértelműen látni (itt is), melyik kategóriából van több.
2021. okt. 18. 10:45
 18/55 anonim ***** válasza:
90%
Incelellenes nőkkel (néha férfiakkal) van tele, nem férfiellenessel. Értelmezd is, amit olvasol.
2021. okt. 18. 10:52
 19/55 anonim ***** válasza:
89%
Talán mert naponta kiírtok tucat incel kérdést.
2021. okt. 18. 10:58
 20/55 anonim ***** válasza:
15%

"Talán mert naponta kiírtok tucat incel kérdést."

Ok, de fejtsd már ki kérlek hogy ez MIÉRT fáj neked?!

Ezt sosem tudom megérteni, nekem nem fáj ha nők siránkoznak magányukban itt, de az sem túlzottan ha gyalázatos stílusban szidják a férfi nemet. Neked miért fájnak ennyire az incel kérdések, hogy ennyire gyűlölitek őket?

Mert amit itt a gyakorin műveltek néhányan az incelekkel kapcsolatban az már a botrányos kategória, undorító stílusú fröcsögés. És akkor csodálkoztok hogy eldurvul az egész?

Aki nem ilyen ne vegye magára természetesen

2021. okt. 18. 16:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!