Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyakran előfordul az férfiakná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran előfordul az férfiaknál, hogy tetszik nekik valaki és mégsem lépnek? Ha igen, mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Miért megy nehezen az udvarlás manapság?

2021. okt. 17. 21:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez is benne lehet, de én úgy látom, hogy a legnagyobb visszatartó erő a visszautasítástól való félelem.

Rámosolyogni és megkérdezni hogy van? Ez nagyon helyzet függő. No meg ennyi kezdeményezéstől nehéz eljutni legalább egy randiig. Ez nagyon általános kérdés, ha olyannak tesszük fel, akivel sokat találkozunk.

2021. okt. 17. 22:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik és egyedülálló, akkor azért általában próbálkozom én is, legtöbbünk biztosan.

Ha mégsem akkor nem bízok benne, bizonytalan vagyok a nőben, vagy önmagamban de nagyon, ezért nem lépek. Mindig jó oka van nálam ha nem lépek pedig tetszik a csaj

2021. okt. 17. 22:26
 13/21 A kérdező kommentje:

#9 Olyan helyzetre gondolok, amikor ismered annyira, hogy megkérdezheted. Nyilván nem arra gondolok, hogy utcán idegenekhez menj oda.

#11 Szerintem a semminél több, valahol el kell kezdeni az ismerkedést/beszélgetést.

Szerintem a mosoly sokat jelenthet, főleg hogy az emberek nagyon sokszor levegőnek nézik egymást és egyáltalán nem érdeklődnek, keresztülnéznek egymáson.

Szerintem ennyi figyelmesség elég lehet egy nőnek ahhoz, hogy rájöjjön, hogy észrevetted. Úgyse kell rögtön randiötletekkel letámadni.

2021. okt. 17. 22:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt mind megértem, de még mindig helyzetfüggő. :) Nem mindegy, hogy random nőről van szó, vagy esetleg gyakran járok hamburgerezni és ott a felszolgáló lány tetszik. Vagy mondjuk munkatárs, vagy olyan akit hasonlóan gyakorta látok.

Ha valakivel sokszor találkozom, nem nehéz kezdeményezni. Ha valaki mégse teszi, akkor vagy nem tetszik neki az illető, vagy túl félénk, hogy kezdeményezzen.

Én továbbra is úgy vélem, hogy ha valaki igazán tetszik nekem, akkor kezdeményezek. Az, hogy hogyan, az lényegtelen. Azon van a hangsúly, hogy így vagy úgy, de kezdeményezek, próbálok közeledni hozzá, elhívni valahova stb... Csak magamat tudom ismételni, miszerint ha mégse kezdeményezünk, akkor vagy félünk az elutasítástól, vagy túl félénkek vagyunk.🤷‍♂️ Ez a kettő meg kb. ugyanaz.

2021. okt. 17. 22:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Nálam azért van ez, mert van egy alapbetegségem, emiatt intro vagyok, nem merek lépni.
2021. okt. 17. 23:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#1 Bővebben: önértékelési problémák miatt nincs értelme lépni.
2021. okt. 17. 23:14
 17/21 A kérdező kommentje:
De valamikor csak el kell kezdeni fejlődni
2021. okt. 17. 23:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Szerintem kielégítő válaszokat adtunk neked, szóval nyugodtan elmondhatod már, hogy mi a valódi kérdésed. Valaki tetszik és nem kezdeményez? Esetleg neked tetszik valaki és nem kezdeményezel?

Ez egy anonim oldal, nyugodtan elmondhatod, hogy pontosan mire is irányult a kérdésed és feltehet konkrétabban is, hogy mit is szeretnél megtudni.

2021. okt. 17. 23:43
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

#13! Rám szokott mosolyogni az a férfi, aki nagyon bejön, és azt is megkérdezi, hogy vagyok, de ebből én egyáltalán nem jöttem rá, hogy észrevett. Rá kellett volna? Szerintem ilyet bárkivel tehet, kétlem, hogy ennyiből kiderül, hogy tetszem neki. Vagy neked ez ilyen egyértelmű? Karajjal értek egyet, ennyiből, és hasonlókból nem lehet eljutni a randiig, csak toporgás van.

Apropó, Sajtos Rántott Karaj! Nem akarsz véletlenül nicket cserélni? Mindig úgy megéhezek, amikor itt látlak 😂

2021. okt. 18. 00:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Karaj ne cserélj nicket, hízzon csak el #19 :D

Amúgy kérdező pl. azért, mert, hogyan kezdeményezel a kifőzde kiszolgálójánál, öt munkatársnője + nagy tömeg előtt, hogy zavarában ne alázzon meg?

2021. okt. 18. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!