Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a célja a nőgyűlő férfiaknak? Mit akarnak elérni?
Szerintem ezek a nőkre vetítik ki a sérelmeiket, amiket a patriarchális társadalom és a régi, túlhaladott nemi szerepelvárások miatt szenvedtek el. Elvégre egyszerűbb és kézenfekvőbb a már amúgy is másodszerepbe kényszerített nőket tovább rugdosni, mint szembenézni vele, hogy a probléma nem személyekkel vagy csoportokkal van, hanem az egész szocializáció van elcseszve, a káros beidegződések pedig ott vannak minden ember fejében, nemtől függetlenül.
Nektek mi a véleményetek erről?
11#
De ha így álltok, akkor miért csodálkoztok (mint ezzel a kérdéssel) hogy hasonlóképpen viszonyulunk hozzátok?
Ha utáltok minket, miért furcsa hogy mi is titeket?
Gondolok itt az incelek - feminácik viszonyára, és nem a komplett férfi vagy női nemre
Ha viszont a kérdés nem az incelekről szólna kifejezetten, akkor megkövetem a kérdezőt
Csak már túlzottan hozzászoktam hogy itt engem vagy más inceleket alapból a nőgyűlölőkkel azonosítanak, aminek persze nem sok alapja van.
12-Én nem vagyok femináci. A hagyományos szerepek híve vagyok.
(Főzök, takarítok)
De nálam a férfi legyen férfias, ne egy kis szűz görcs (=incel).
"De nálam a férfi legyen férfias, ne egy kis szűz görcs (=incel)."
Ez még rendben is van, nyilván nem vágysz egy férfiatlan emberre, olyanra sem akiről feltételezed hogy férfiatlan. De ez nem ok arra hogy gyűlöld és ócsárold őket.
A hagyományos szerepekben élve mégis mi a fene bajod van olyan emberekkel akiktől te semmit nem akarsz?
Nyilván most elhatárolod magad az incelgyűlölőktől, de kötve hiszem hogy ne lenne itt olyan nő aki a gyakorin szokásos incelpocskondiázás híve lenne.
"idegesítenek mert a saját hiányosságaikat nem látják és mindenki mást hibáztatnak amiért nincs nőjük"
Honnan veszed hogy nem látják?
Legtöbbjük nagyon is látja a saját hibáit is, amit viszont teljesen felesleges reklámoznia
Ellenben azokat a dolgokat amiről ő nem tehet, igenis felhozza, mert hátráltatják az embert, így számára egy megoldandó probléma (lásd. férfitöbblet vagy hasonlók)
Ez viszont nem azt jelenti hogy az illető ne lenne tisztában a saját hibáival és hiányosságaival. Csak nincs értelme ezt kiteregetni, értelmetlen és céltalan lenne.
Bár néhányan megtettük már ezt is ha konkrétan és helyesen rákérdeztek itt. Csak az a része talán már nem érdekelt téged.
Igazad van, valóban nem érdekel🤷🏽♀️
Láttam már nővel: nyomorékot, analfabétát, munkanélkülit, drogfüggőt, közmunkást, 160 cm 60 kg csávót, dagadékot, 7 általánossal rendelkezőt.
Se a belső, se a külső adottságok nem jelentik azt, hogy valakinek egyedül kell meghalni. Innentől kezdve, szendvedjetek, magatoknak okozzátok.
17-es
Abba belegondoltál már, hogy mi van akkor, ha valaki bőven hoz egy szintet és akkor se kell?!
Mert olyan is van, igen gyakran!
"Se a belső, se a külső adottságok nem jelentik azt, hogy valakinek egyedül kell meghalni"
Nőként ez pontosan így van!
Férfiként viszont nagyon könnyű belekerülni abba a kategóriába, akiknek bizony egyedül kell leélnie a nyomorult életét.
Férfitöbblet, mindkét nem elvárásai, és a női szinglik népszerűsödése is tehet a dologról
19
A külső az csak egy tényező a sok közül, és rengeteg példa van arra, hogy előnytelen külső ellenére is van felesége és gyermeke az illetőnek..de igen tudom..szelektív látás. Csak azt veszitek észre, ami a ti igazotokat bizonyítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!