Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a célja a nőgyűlő férfiakna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a célja a nőgyűlő férfiaknak? Mit akarnak elérni?

Figyelt kérdés

Szerintem ezek a nőkre vetítik ki a sérelmeiket, amiket a patriarchális társadalom és a régi, túlhaladott nemi szerepelvárások miatt szenvedtek el. Elvégre egyszerűbb és kézenfekvőbb a már amúgy is másodszerepbe kényszerített nőket tovább rugdosni, mint szembenézni vele, hogy a probléma nem személyekkel vagy csoportokkal van, hanem az egész szocializáció van elcseszve, a káros beidegződések pedig ott vannak minden ember fejében, nemtől függetlenül.

Nektek mi a véleményetek erről?

2021. okt. 16. 20:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10: semmit nem akarunk elérni, csak ellenszenvesek vagytok nekünk, ami sztem érthető dolog.
2021. okt. 17. 13:19
 12/21 anonim ***** válasza:

11#

De ha így álltok, akkor miért csodálkoztok (mint ezzel a kérdéssel) hogy hasonlóképpen viszonyulunk hozzátok?

Ha utáltok minket, miért furcsa hogy mi is titeket?

Gondolok itt az incelek - feminácik viszonyára, és nem a komplett férfi vagy női nemre

Ha viszont a kérdés nem az incelekről szólna kifejezetten, akkor megkövetem a kérdezőt

Csak már túlzottan hozzászoktam hogy itt engem vagy más inceleket alapból a nőgyűlölőkkel azonosítanak, aminek persze nem sok alapja van.

2021. okt. 17. 14:52
 13/21 anonim ***** válasza:

12-Én nem vagyok femináci. A hagyományos szerepek híve vagyok.

(Főzök, takarítok)

De nálam a férfi legyen férfias, ne egy kis szűz görcs (=incel).

2021. okt. 17. 21:43
 14/21 anonim ***** válasza:

"De nálam a férfi legyen férfias, ne egy kis szűz görcs (=incel)."

Ez még rendben is van, nyilván nem vágysz egy férfiatlan emberre, olyanra sem akiről feltételezed hogy férfiatlan. De ez nem ok arra hogy gyűlöld és ócsárold őket.

A hagyományos szerepekben élve mégis mi a fene bajod van olyan emberekkel akiktől te semmit nem akarsz?

Nyilván most elhatárolod magad az incelgyűlölőktől, de kötve hiszem hogy ne lenne itt olyan nő aki a gyakorin szokásos incelpocskondiázás híve lenne.

2021. okt. 17. 22:09
 15/21 anonim ***** válasza:
Gyűlölni nem gyűlölöm őket csak idegesítenek mert a saját hiányosságaikat nem látják és mindenki mást hibáztatnak amiért nincs nőjük
2021. okt. 18. 19:20
 16/21 anonim ***** válasza:

"idegesítenek mert a saját hiányosságaikat nem látják és mindenki mást hibáztatnak amiért nincs nőjük"

Honnan veszed hogy nem látják?

Legtöbbjük nagyon is látja a saját hibáit is, amit viszont teljesen felesleges reklámoznia

Ellenben azokat a dolgokat amiről ő nem tehet, igenis felhozza, mert hátráltatják az embert, így számára egy megoldandó probléma (lásd. férfitöbblet vagy hasonlók)

Ez viszont nem azt jelenti hogy az illető ne lenne tisztában a saját hibáival és hiányosságaival. Csak nincs értelme ezt kiteregetni, értelmetlen és céltalan lenne.

Bár néhányan megtettük már ezt is ha konkrétan és helyesen rákérdeztek itt. Csak az a része talán már nem érdekelt téged.

2021. okt. 18. 19:53
 17/21 anonim ***** válasza:

Igazad van, valóban nem érdekel🤷🏽‍♀️

Láttam már nővel: nyomorékot, analfabétát, munkanélkülit, drogfüggőt, közmunkást, 160 cm 60 kg csávót, dagadékot, 7 általánossal rendelkezőt.

Se a belső, se a külső adottságok nem jelentik azt, hogy valakinek egyedül kell meghalni. Innentől kezdve, szendvedjetek, magatoknak okozzátok.

2021. okt. 18. 22:48
 18/21 anonim ***** válasza:

17-es

Abba belegondoltál már, hogy mi van akkor, ha valaki bőven hoz egy szintet és akkor se kell?!

Mert olyan is van, igen gyakran!

2021. okt. 19. 09:47
 19/21 anonim ***** válasza:
16%

"Se a belső, se a külső adottságok nem jelentik azt, hogy valakinek egyedül kell meghalni"

Nőként ez pontosan így van!

Férfiként viszont nagyon könnyű belekerülni abba a kategóriába, akiknek bizony egyedül kell leélnie a nyomorult életét.

Férfitöbblet, mindkét nem elvárásai, és a női szinglik népszerűsödése is tehet a dologról

2021. okt. 19. 15:45
 20/21 A kérdező kommentje:

19

A külső az csak egy tényező a sok közül, és rengeteg példa van arra, hogy előnytelen külső ellenére is van felesége és gyermeke az illetőnek..de igen tudom..szelektív látás. Csak azt veszitek észre, ami a ti igazotokat bizonyítja.

2021. okt. 19. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!