Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen ezzel a csajjal? Felhívjam vagy ne beszéljek már vele?
Hétvégén próbálkoztam egy lánynál együtt buliztunk egész este, egyik helyről a másikre együtt mentünk át, illetve magától adta meg a számát is.
Nem vettem neki piát figyeltem, hogy nehogy csak le akarjon húzni. Normálisnak tűnt egy szóval, táncoltunk, de kavarni nem akart.
Ma írtam neki üzenetet, nem sokat 3 szor írtam ebből 2 re válaszolt, utána viszont már nem.
Azt mondta, hogy találkozna még velem, de azért bosszantó ha így is van, hogy nem akar írni. Ha meg csak elfoglalt és azért nem ír akkor elszúrnám hogy nagyon nyomulok.
"Nem vettem neki piát figyeltem, hogy nehogy csak le akarjon húzni."
😂😂😂
#2 a voltam
Férfiként annyiból megértem - nem mindenki olyan rendes lany mint ti - van aki lehúzàsra megy meg ingyen piàra
Nem tudom, hogy ti milyen nőkkel foglalkoztok, meg hogy miért kell lepontozni. Nyugodtan le lehet pontozni és meglehet sértődni, ha ti ekkora csöves nincstelen nyomik vagytok, hogy fáj nektek egy italt fizetni egy nőnek vagy bármit. A legszánalmasabb a mai férfi társadalom, ami eddig létezett. Tisztelet a kivételnek, ami ma kevés van. Azon is felvagytok már háborodva, ha egy italt ki kellene fizetni. Csajozni akartok? Mégis régen szerintetek a férfiak csak a feleségüknek fizettek ki egy italt? Barátokat is megszoktunk hívni, régen pedig egy teljesen alap dolog volt meghívni a nőt nem egy sz*ros italra, hanem vacsorára és képzeljétek el nem mindegyik meghívás vége szex vagy házasság lett, mégsem hisztiztek a férfiak, mert ez egy teljesen normális dolog volt egy férfitől. Az is, hogy a randikon mindig a férfi fizetett és kb. minden mást a férfi fizetett, mindezek mellett ha kapcsolatban voltak még el is tartották a nőt, ti meg egy kávét vagy egy italt nem vagytok képesek állni. Ne várjátok el, hogy egy nő nőként viselkedjen veletek szemben, ha erre sem vagytok képesek. Igen, benne van a pakliban, hogy valaki csak lehúzni akar, a nőknek is benne van a pakliban, hogy egy udvarló csak megdugni akar, sok mindenkinek sok minden benne van a pakliban, de ha mindenkivel szemben így fogtok viselkedni, akkor ne haragudjatok meg lehet lepontozni, de mitől is vagytok “férfiak”? Meg nem kellene minden második nővel kavarni és akkor nem kellene hetente többszöri alkalommal más és más nőt meghívni esetleg. De persze úgy, hogy folyamatosan a csajok után kajtattok nem is csodálkozom. De ha meg nem vagytok képesek egy nőnek rendesen udvarolni, hanem folyamatosan más nővel találkoztok, akkor meg férjen már bele.
Én eltartom magam 350 nettó fizetésem, általában elutasítom az ilyesmi meghívásokat, akkor fogadom el, ha komolyan érdekel a férfi, de rögtön kuka lenne egy olyan csődtömeg, akinek pár ezer forintja nincsen udvarolni, se pénzt se energiát se semmit nem akar férfi létére belefektetni egy nő meghódítására, és most jöhetnek ide okoskodni a feminácik, hogy “jaj de hát engem nem is kell meghívni, én egy erős független önálló nő vagyok, egyenértékű a férfival ezért felesbe fizetünk és ha meg is hív engem akkor legközelebb én hívom meg. Aha, ezekből a férfiakból ti csináltatok ilyen nyomikat. Manapság egy nő annyit nem érdemel meg, hogy egy italra meghívják, mert hát egyenlőség van. Ja olyan egyenlőség van, hogy a nők nagyrésze dolgozik, háztartást vezet, főz, gyereket nevel, ezidő alatt a férfiak nagyrésze nem csinál semmit. Majd rájöttök a nagy egyenlőségre, amikor családotok lesz, mert ezt ti okoztátok saját magatoknak, mert átléptetek egy határt és összeakartátok mosni a női és férfi szerepeket, csak ez soha nem fog összejönni, maximum addig, ameddig nincs család, utána meg minden rátok szakad és még dolgozni is kell, férjeket meg megtapsolják, mert néha kezébe veszi a porszívót. Ez a nagy egyenjogúság, még nagyobb hülyeséget csináltatok és még nehezebb dolga van egy nőnek, mint eddig bármikor. Persze vannak kivételek itt is.
Ez most már úgy kijött belőlem az ezredik ilyen kérdés/válasz után. További szép estét.
Ne hívd fel. El van foglalva a dolgaival (munka, suli, amit csinál), majd válaszol.
Off: Nőként szégyellem magam a "nem akarsz költeni a nőre?!" válaszon. WTF cicabogár, keresünk, egyenrangú bánásmódot követelünk, miért kellene a leendő TÁRSUNKNAK (akár csak az ágyban, akár az életben) fizetni bárminket is, mekkora csöves nő vagy te, hogy a fasziktól várod hogy meghívjanak... Szégyen.
Egy ital ára nem hiszem h. hitel-felvételre kényszerített volna, amúgy e trükktől mit vártál, ha "az elején nem veszel neki semmit" akkor majd mikor veszel, mikor "lesz az a pont, amikor kiderül: nem akar lehúzni"?
Egy rossz tapasztalatot nem szabad így továbbvinni...
A gyereket a férjed fogja megszülni helyetted? Majd ha gyereked lesz, akkor gondolom nem fogsz főzni a családnak egyáltalán, dehogyis, nem fogod a női szerepet felhúzni magadra. Dehát egyenjogúság van, miért kell ezeket egy nőnek csinálnia? Ez mindig is így volt, attól függetlenül, hogy neked 0 elvárásod van egy férfival szemben, nem kellene erre olyan büszkének lenni. Egy normális férfi igenis meghív, eddig azok a férfiak, akiket ismerek és ezt nem teszik meg egy nő felé, mindannyian tapló bunkó parasztok voltak. Nem feltétlen azokról beszélek, akikkel én randiztam, hanem a környezetemben is tapasztalom. Egy igazi férfi mindig felajánlja, hogy meghív. És nyugodj meg én sem mindig mindent a férfival fizettetek ki, én is hívtam már meg páromat, de javarészt inkább a férfi, ragaszkodnak hozzá. Az a férfi amelyik még az első randikon is képtelen erre, egytől egyig mind olyan is volt, szóval nyugodtan meglehet sértődni kedves önálló nő, de az ismeretségi körömben tudod kik azok a nők, akik ezen az elven vannak, mint te? Az, akik alig kellenek valakinek, és a kutya sem akarja őket meghívni senkire, mert nem annyira fontos egy férfi számára, hogy mindent beleadjon, ezért csak parasztokkal randizik és ezt vallja, mert mást amúgy sem tudja vallani, mivel valamiből kifolyólag csak az alja férfi foglalkozik vele. Lehet erős volt, de igen, ilyenek vagytok. A 100 kilós Kittike meg merev Juliska meg a hasonló nők, akikre kevés a kereslet. Az átlagos szép, gondoskodó, vidám és egyéb férfiaknak tetsző tulajdonságokkal rendelkező nők igenis kiérdemlik a normális férfiaktól ezt a fajta viselkedést, mert kapnak cserébe egy nőt. Nem minden férfi akarja lemosni magáról a férfi szerepet, és ez így van helyén. Utólagosan mondanám, hogy én meg nőként miattad szégyellem magam, mert kb. nem csak ebben, hanem semmiben nem hagyjátok a férfiakat férfiként viselkedni. Csöves nő meg pont nem vagyok, van egy jó fizetésem, saját tulajdonú lakásom Budapest belvárosában, nyugodj meg nem szorulok erre rá, nem kell engem eltartani, nem kell fizetni nekem a kiruccanásaimat, a fodrászt meg semmit sem, csak egy moziról, italtól vagy vacsoráról van szó, könyörgöm pár ezer forint😩 Ez szimplán csak arról szól, hogy én nem vagyok ilyen hiper szuper modern gondolkodású nő, mint te. Ő férfi, én nő, ennyi. Más nőket még el is tart a párja, akkor őket köpjük szemen? Csak megsúgom újra, régen ez teljesen természetes volt, ma meg már amiatt is szégyellnem kellene magam, hogy elfogadom egy italt, gyönyörű mondhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!