Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Kinél hányszor kezdeményezett eddig teljesen idegen nő? Kezdeményezett = beszélgetést indított mert tetszettél neki.
"csak en vagyok ilyen szerencsetlen hogy a pasijaimra meg irogatnak like olják mindenféle jöttmentek, meg kikezdenek velük? "
Nekem ez nem friendzonenak hangzik
Mivel ezt a topikot leginkább olyanok nézegetik, akik sikertelenek a társtalálásban (legyen az nő vagy pasi), ezért túlnyomó részt a '0' környéki szavazatok lesznek. Gondolom a pasijaid többségének nem volt problémája a társkeresésben, jöttek mentek náluk a lányok (pláne ha random arcok írogatnak nekik, akkor esélyes, hogy még jól is néznek ki), minek nézegetne ilyen oldalakat?
Egyszer a plazaban ultem es odault mellem egy lany kerdezte hogy szia leszek e a baratja.. mosolygott ram, kozel hajolt.. eleg kozvetlen volt:D
Engem meg annyira varatlanul ert, hogy hebegtem-habogtam hogy nem leszek, van baratnom stb..(evek ota nem volt) , aztan felallt mellolem es elment,
Nagyon megbantam, mit csinaltam te jo eg..!?
Eletemben egyszer volt ilyen, es azt is elrontom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!