Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt valaki?
Figyelt kérdés
Egyik appon ismerkedtem egy 34 éves pasival. Egész nap jól el beszélgettünk, küldtem én is képet (nem meztelen) semmi gond nem volt. Másnap semmi el tűnt este már csak azért írt, hogy kotozkodjon.mar nem is voltam hiteles neki mármint a profilom, (mivel nem kuldozget neki non stop képeket, és nincs tele rakva mint az övé) akkor már minden gond volt. Lehet roszul gondolja, (mármint, hogy nem kamu profil vagyok,miután ráadásul kapott meg képet is). Mire jó ez? Egyszer ez másszor az? Senkinek nem volt eddig semmi baja.... Annyit írtam neki még erre, hogy nem fektetnek ilyenbe energiát mivel így nem lehet ismerkedni ha egy egész napra el tűnik valaki (miv úgy jött le az egész, hogy én nem kerestem őt, mellesleg annyira nem volt jó pasi, hogy fussak utána) mire jó ez az egész? N292021. okt. 9. 06:38
11/17 anonim válasza:
5 voltam, az én válaszom nem köszönted meg, pedig nem kötözködtem.
Hiába fáj az igazság, ennyi alapján tényleg az történt, hogy másmilyennek képzeld téged el. Nem tetszett neki a kép, amit küldtél, de nem akart megbántani rögtön. Ezért nem mondta ezt, szimplán egy nap után ignorált.
12/17 A kérdező kommentje:
Azért vagyok kamu profil? A kettőnek mi köze egymáshoz? Tudtad értelmezni a szöveget????
2021. okt. 9. 16:00
13/17 anonim válasza:
Naiv vagy. Ez részéről volt kamu szöveg, nem hiszi, hogy kamu a profilod csak így akar lekoptatni.
14/17 anonim válasza:
Nem mindegy miért csinálja?? Tényleg ez volt a legjobb az összes közül???
Ehh... 😔🤦♀️
15/17 A kérdező kommentje:
Jaaaaaaajjjjjjjj te nagyokos 😂😂😂😂😂🤭
2021. okt. 9. 19:06
16/17 anonim válasza:
Hát… nem vagy egy észlény, az tuti. :D Lehet ezért koptatott le.
17/17 A kérdező kommentje:
Ettől te most többnek érzed magad? Remélem igen... Nem vagy túl inteligens ha csak pocskondiazni josz ide... Ez nem az én szégyenem
2021. okt. 10. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!