Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen mentalitással és célokkal találhatok barátnőt?
Jelenleg Pesten vagyok egyetemista, de nekem nagyon nem jött be a fővárosi élet.
A lakások olyan drágák, hogy elérhetetlen sajátot venni, főleg, ha albérletben élek és lakbért fizetek. Én szeretnék egy családi házba költözni.
Épp ezért vidéken szeretnék egy Kádárkockát. Megyeszékhely közelében gondoltam, ahol még elérhető árak vannak. Az lenne jó, ha lenne egy barátnőm, akivel közösen összefognánk és ketten összedobnánk a pénzt egy jó kis kádárkockára+ fel lehetne újítani. És akkor fele-fele arányban közös lenne.
Nem azt mondom, hogy csak ezért akarok barátnőt, de én valahogy így képzelném el a jövőmet.
De a mai lányokat inkább a nagyvárosi élet vonzza, nem a családi ház, udvar meg a kádárkockák.
10.-re.
Ilyen alapon vegyél házat egy borsodi C faluban, 1M-ért, és tanuld ki az OKJ-s Élet iskolájában a "Kamatospénz behajtó - cigányvajda embere" TEOÁR: 33984 szakmát.
De komolyan! Hiába olcsó a lakhatás, akkor is ki kell fizetni valamiből. Vidéken nem kell zeneelmélet tudós, elméleti fizikus, szobrász, meg hasonlók.
Pest meg élhetetlen. Nem lehet lakást venni és minden sokkal drágább. Vidékről jöttem fel, szegény családból származok.
Az egyetem alatt is nélkülözök, nem tudok megvenni egy kondiberletet sem, mert annyira drága és nincs rá pénz. A lakbér nagyon drága és egy szűk lyukban nyomorgok. Haza akarok menni, nem bírom az itteni életet.
12.-re.
És otthon lesz melód? Kondibérlet? Nálunk még az uszoda is ingyenes, a lakcímkártyával.
Én is hazaköltöztem, pedig pesten jártam egyetemre. Utáltam ott lenni, gyűlöltem az egész bűzlő, zajos, hangos nyomasztó várost. Inkább keresek kevesebbet, de élek nyugodtan vidéken egy kis/közepes városban mint hogy ott kelljen nap mint nap mozognom és léteznem.
Azóta lett egy lakásom, sőt még egy nyaralóm is, szóval nem panaszkodom. Ráadásul itt él a családom és itt élnek a haverok, barátok is nagyrészt. Nem csak BP az ország és nem csak ott lehet boldogulni. Egyébként a legdurvább, hogy akivel szóba került ez a téma, senki nem akarna ott élni, senki nem vágyik oda.
Igen, vidéken éhbérért fogsz dolgozni.
Bejárni megye székhelyre minden nap, nagyon sz@r, akkor dugók vannak mint állat.
Akkor a taxisok, gyári szalag munkások megelőztek, mert én megyeszékhelyen vagyok új építésű házban és a mellettünk lévő utcában 40-50 millióért iszonyat lepukkant kádárkockákat vettek meg, 100 éves néniké volt. És központ. tehát a munkásploretárok is megelőznek, lepukkantak a csajaik is, "folyós" pacalos lányok.
Inkább maradj Pesten. Ez nem élet.
A pesti lakbérre meg a gatyám is rámegy. Egy ismerősöm is Pesten dolgozott, de hazajött Keszthelyre, mert nem tudta fizetni a lakbért.
Nincsenek dugók megyeszékhelyen. 20 évet leéltem vidéken, busszal jártam be megyeszékhelyre középiskolába, egyetlen egyszer nem kerültem dugóba. Buszmegállótól meg 5 perc volt a suli helyi járattal
A taxisofőrök akkor elég jól keresnek, ha van pénzük 50 milliós házra. Bár nekem lenne ennyi pénzem
Mondjuk haverom ezért ment ki külföldre, mert mind a kettő rossz.
De külföld sem lett jó, egyedül maradt, mert nem talált ott sem csajt. Svájcban lenézik az embert, csak dolgoztatni jó.
Meg azt tervezem, hogy a családi házhoz lesz majd egy garázs, amit berendezek majd konditeremnek.
Ez a nagy álmom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!