Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A puncs és hasonló oldalakon lenyegeben baratnot lehet berelni?
A vége az lesz, hogy minden fiatal nő kurválkodni fog mert az egyszerűbb. Ha csak azt látja, hogy aki a neten mutogatja magát annak mennyi mindene van majd hülye lenne pl. elmenni a boltba az egyetem mellett árút tölteni... stb. Ja és a végén már annyira természetes lesz évek múlva, hogy meg sem botránkoznak a családtagok ha valaki ezt csinálja... Éljen a szép új világ.
Bocs a kirohanásért!
#35 Ennyi.
Egyébként amennyi gátlásos, egy kávéra is alig vagy sehogy sem rávehető, zárkózott, kommunikációképtelen hölgyemény van puncson, erősen vitatható az állítás, hogy ott csak krvák lennének. Sőt, többségben vannak a sikertelen, antiszoc szerencsétlenek. Ők a 80%. A fennmaradó 20%-ból 19 krva, és kb. 1%, aki tényleg támogatói kapcsolatot keres, és alkalmas is rá.
Én két évig (!) fent voltam.
Sem antiszociális, sem k.rva nem voltam-
Amit vártam volna egy ilyen kapcsolattól:
1. anyagi támogatás kb havonta 200e forint + ajándékok (fehérnemű, parfüm, ruha stb.) nem évente egy alkalom, hanem hetente legalább egy alkalommal
Ebből mi valósult meg? Millió levél a k.rvát nem keresek- de úgy érdeklődöm, mintha az lennél vagyis: "Mennyi egy alkalom? Összeget mondj, baby!"
Megírtam, hogy nem alkalmi összegre gondoltam, további levelezés nem is volt.
Egy férfival ismerkedtem meg, aki kb. normális volt, ő havi 120 forintot adott, heti 2x találkozó, de mellette semmi ajándék.
2 hónap után közölte, hogy neki ez sok.
Ez Magyarország, nem Hollywood, nem Los Angeles.
+ jah, plusz, ezt még le kell írnom az utolsó mondat kedvéért:
Egyszer belefutottam egy politikusba, parlamenti képviseli, 60 körüli.
Vacsorázni hívott elég messze, legalábbis attól ahol én laktam. Adott 5e forintot (!!) a hazaútra taxira. Fizettem 15e forintot a taxisnak hazaútra.
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!