Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány már több mint egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány már több mint egy éve nem jelentkezik nem ír vissza akkor biztosra vehetem hogy nem szeret?

Figyelt kérdés

Eleinte vonzódott hozzám csak a bizonytalanságom miatt későn kezdtem el kezdeményezni. Összejött mással amit nagyon bánok.

Ezek után egy életre elszúrtam nála az esélyt?

Egész életemben bánni fogom ez. Adhat meg egy esélyt nekem ha esetleg szakít?

Tetszettem neki ez biztos látszott a szemeim meg ahogy beszélt hozzám.

2021. okt. 4. 10:40
 1/10 anonim válasza:
95%

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Lépj tovább ember, ez szánalmas....😔😔

2021. okt. 4. 10:43
 2/10 anonim válasza:
100%

De, biztos szeret, ha még vársz rá 10 évet, akkor sok hányattatás után majd valahol az isten háta mögött találkozva rájöttök hogy titeket egymásnak teremtett a sors.

Feltéve, hogy egy filmben élsz. Ha a valóságban, akkor igencsak érdemes lenne elengedni a dolgot.

2021. okt. 4. 10:47
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Valószínűleg ez már veszett ügy. Ő tovább lépett. Talált mást. Neked is ezt kéne tenned végre. Felesleges ennyit várni valakire.
2021. okt. 4. 10:53
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2021. okt. 4. 10:55
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2021. okt. 4. 10:59
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Ne legyél már ekkora balek
2021. okt. 4. 11:01
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Foglalt. Minek írna vissza? Miben reménykedsz így? 🤦‍♀️
2021. okt. 4. 11:14
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Ez a hajó elment haver. Lehet 10 évig ott állsz a parton mire talán visszafordul, de lehet soha mert megtalálta az "igazit". Meg az is lehet hogy visszafordul, de ugyanúgy nem téged fog felvenni hanem mást mert el sem kezdődött a story. Engedd el.
2021. okt. 4. 11:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem már azt sem tudja ki a fene vagy
2021. okt. 4. 11:33
 10/10 anonim ***** válasza:
60%

Ha esetleg szakít majd valamikor több év múlva, igen, lehet, hogy kapsz új esélyt.

Addig viszont csajozz, szerezz tapasztalatot. Esetleg megtalálod köztük az "igazit" és már nem is fog érdekelni ez a csaj.

2021. okt. 4. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!