Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy férfi tévedésből nem tartja magát jóképűnek, és ezért nem mer próbálkozni?
Photofeeler idejeben mar nem....
Regen igen, de most mar lehet objektiv kepet kapni az ember kinezeterol, kulso forrasbol.
En ott 3 korul szoktam kapni, vagyis deklaraltan sub5 genhulladek vagyok....
37F incel
Na most ez v milyen szinten szubjektív, de miből gondolod hogy azért mert v ki jól néz ki akár F akár N.
Most akkor ö kötelezően kényszert érez arra hogy neki kapcsolat kell ?
Több ezer olyan ember van csak MO-n, akit erre tesz 100 lapáttal.
Egyébként látva azt a rokonaimnál és a munkatársaimnál hogy ez milyen problémákat okoz. Te figyelj nem feltétlenül ostoba lépés ezt kihagyni.
3-as a kérdés nem erről szól. A te ismerősödnek volt önbizalma és járt is fantasztikusan gyönyörű nővel. A kérdés arról szól hogy nem is volt önbizalma és azt hiszi magáról hogy ronda.
Az hogy a te ismerősöd feleségül vett felelotlenül egy nőt akit szürke verébnek tart az nem arra vall hogy nincs önbizalma a pasinak vagy neked? Mert olyan dühhel írod mintha te lennél az a pasi vagy az is lehet egy harmadik nő akire nem figyelt fel a pasi anno.
tevedesbol🤣
a legtobb ferfira inkabb az ellenkezoje igaz, hogy tevedesbol jokepunek tartja magat. altalaban az igazan jokepu ferfiak tudjak magukrol, hogy azok. persze vannak kivetelek, de ritka. pl. a baratom nem tartja magat jokepunek es valamiert meg van rola gyozodve, hogy en sokkal ‘jobb’ kategoria vagyok noven, mint o ferfiban, pedig objektiven nezve is tenyleg egy helyes ferfi, sokan ra is nyomulnak itt-ott. ez nyilvan a tinikorbol jon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!