Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy férfi tévedésből nem tartja magát jóképűnek, és ezért nem mer próbálkozni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 1. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ahogy nőkből is léteznek alacsony önértékelésű testképzavarosak, úgy a férfiakból is.
2021. okt. 1. 16:01
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
Nem tévedésből... :D
2021. okt. 1. 16:01
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem igen. Én ismertem egy ilyen srácot, de neki egy fantasztikusan gyönyörű csaj tönkrevágta az önbizalmát azzal, hogy dobta. Persze az is lehet, hogy csak simán nem érdekelte többé igazán senki. Feleségül vett egy szürke verebet és boldogtalan 20 éve.
2021. okt. 1. 16:02
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Általában nem "tévedésből" történik ez, hanem az maga a valóság és maximum 1-2 ember van aki nem tartja rondának, így próbálkozni pedig... minek növelje a saját kudarcainak számát és boldogtalanságát? Akkor már jobb elfogadni, hogy az élet szar. Úgyis mindenki eljut egyszer idáig, kivéve akiknek van lehetősége elterelni a figyelmüket arról, hogy az élet szar. Senki nem mer komolyabban belegondolni, mert félünk a választól.
2021. okt. 1. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Photofeeler idejeben mar nem....

Regen igen, de most mar lehet objektiv kepet kapni az ember kinezeterol, kulso forrasbol.

En ott 3 korul szoktam kapni, vagyis deklaraltan sub5 genhulladek vagyok....

37F incel

2021. okt. 1. 16:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Na most ez v milyen szinten szubjektív, de miből gondolod hogy azért mert v ki jól néz ki akár F akár N.

Most akkor ö kötelezően kényszert érez arra hogy neki kapcsolat kell ?

Több ezer olyan ember van csak MO-n, akit erre tesz 100 lapáttal.

Egyébként látva azt a rokonaimnál és a munkatársaimnál hogy ez milyen problémákat okoz. Te figyelj nem feltétlenül ostoba lépés ezt kihagyni.

2021. okt. 1. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
az a baj , hogy az ilyen férfiak észre sem veszik ha szimpatikusak egy nőnek és nem csak barátkozni akarna velük ..valamiféle fóbia ez is, talán félnek a kapcsolat teremtéstől mert az mindig bonyodalmakkal jár és komplikált olykor .
2021. okt. 4. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:

3-as a kérdés nem erről szól. A te ismerősödnek volt önbizalma és járt is fantasztikusan gyönyörű nővel. A kérdés arról szól hogy nem is volt önbizalma és azt hiszi magáról hogy ronda.

Az hogy a te ismerősöd feleségül vett felelotlenül egy nőt akit szürke verébnek tart az nem arra vall hogy nincs önbizalma a pasinak vagy neked? Mert olyan dühhel írod mintha te lennél az a pasi vagy az is lehet egy harmadik nő akire nem figyelt fel a pasi anno.

2021. okt. 4. 15:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is van alacsony önértékelésű férfi is bőven. Azért ha kidugja az orrát a mamahotelből, előbb-utóbb minimum egy karakánabb elvált anyuka munkatársnő meglátja benne a potenciált és fel fogja szedni :) Ahogy a hasonlóan búval bélelt, pedig nem csúnya nőket szokták megkörnyékezni az idősebb, de nem szívtipró férfiak.
2021. okt. 5. 14:30
 10/11 anonim ***** válasza:

tevedesbol🤣

a legtobb ferfira inkabb az ellenkezoje igaz, hogy tevedesbol jokepunek tartja magat. altalaban az igazan jokepu ferfiak tudjak magukrol, hogy azok. persze vannak kivetelek, de ritka. pl. a baratom nem tartja magat jokepunek es valamiert meg van rola gyozodve, hogy en sokkal ‘jobb’ kategoria vagyok noven, mint o ferfiban, pedig objektiven nezve is tenyleg egy helyes ferfi, sokan ra is nyomulnak itt-ott. ez nyilvan a tinikorbol jon.

2021. okt. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!