Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjon átlagos pasit egy átlagos, vagy inkább átlag feletti (nem tudom, pontosan mi az atlag) nő (én), ha a kiszemelt átlagos pasi is modellel (nem szó szerint, csak van olyan szép) jár?
Épp szüneten vagyok, gyorsan írok. Van itt a munkahelyemen egy srác, akit tavaly ismertem meg, mikor még viszonylag új voltam. Nem egy hűha pasi, de valahogy megtetszett. Ha van lány a szomszédból típusú nő, akkor ő srác a szomszédból típusú férfi. Semmi extra, átlag ruhák és haj, nem izmos, nem gazdag, csak mégis szép magas, vékonyabb alkata van, arca szabályos, előnyös. Ha jobban adna magára, akár jó pasi is lehetne. Úgy éreztem nem buta, és hogy hűséges lehet. Megfogott, elkezdtem rá vágyni. Mindez 1 éve volt, mint írtam. Flörtöltem vele egy kicsit, húztam az agyát finoman, beszélgettünk. De nem lett semmi, nem volt vevő. Beletörődtem, elkerültem. Egy kicsit bántotta az egómat, mert úgy éreztem, én nőben szebb vagyok, mint amilyen ő férfiban. Azt hittem, lazán lesz randi, aztán majd meglátjuk, de csak barátkozott.
És ma... Ma láttam a barátnőjét, mert hogy ide jött dolgozni. Kollégák, láttam őket együtt. És hát a barátnője bőven átlag feletti szépségű.
Kérdem én, ha egy ilyen átlagosabb srác ilyen szép csajjal büszkélkedhet, akkor hogy tud labdába rúgni az ember lánya? Nem vagyok ronda, mit kezd magával egy olyan nő, aki egyenesen ronda, sose talál pasit?
Én szerintem átlag feletti vagyok, ha valakinek ben vagyok az esete, annak is átlagos, nem vagyok csúnya. Ha én nem tudtam megszerezni egy srác a szomszéd kaliberű pasit, mert egy modellel jár kb, akkor hogy lesz ez így? Nem tetszik. Az ilyen modell küllemű nők járjanak a hülye rosszfiúkkal, meg a jól fésült gazdag ficsúrokkal.
Nagyon tetszett nekem ez a srác... Főleg régen, de most valahogy kiújult az érzésem. Magas, jóképű, és közben mégis átlagos. A személyisége is olyan természetes.
Amúgy a barátnője van legalább 180, a pasi 190 alatt lehet, lehet azért járnak mert torony a toronnyal...
11
Szerintem is, de azt nem értem hogy egy incel miért írna ki egy férfiakat fikázó kérdést?
"mit kezd magával egy olyan nő, aki egyenesen ronda, sose talál pasit?"
Kegyetlen ronda vagyok. 30 éves. Lassan 7,5 éve semmi nem jön össze, még szex sem. Előtte is csak ritkán, nagy kínlódva sikerült összeszedni valami rémes alakot, szar is volt az egész, szánalmas szerencsétlenkedés. Szóval ja... Valós dologra mutattál rá, Kérdező, és a 15-ösnek is igaza van. Egy nő számára mindig óriási hátrány volt a rondaság, de a mai világban konkrétan nincs nagyobb csapás ennél. Bármilyen lehet, csak csúf, illetve nem elég szép nem. Különben kb. eláshatja magát. Nem csak párkapcsolatosdi terén egyébként. A rusnya nőket sehol nem szokás "szeretni", kisebb vagy nagyobb mértékben mindenhol érzékelhető az eltérő bánásmód, hátrányos megkülönböztetés velü(n)k szemben, ráadásul ez sokszor más nőktől jön!
Volt olyan barátnőm, aki nem volt kifejezetten csinos, de talán még átlagos szépségűnek sem mondanám. Jelenleg meg éppen az ellenkezőjét mondhatom el. Messze átlag feletti szépségű, csinos, intelligens a párom.
Az első esetben elmondhatnánk, hogy egy jóképű pasi is csak átlag alatti nőket kaphat meg. Most pedig azt mondhatnánk, hogy egy jóképű pasi bármilyen nőt megkaphat.
Mindkettő hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!