Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha azt látjátok egy társaságba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt látjátok egy társaságban, hogy a kinézett csajra más is hajt, akkor érdemes ilyenkor "versenyezni", vagy tök mindegy, mert a csaj már úgyis rögtön eldönti, kit választ?

Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 20:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"Bár én nő vagyok, de soha nem versengtem senkivel. "

Én meg férfi vagyok, és még soha nem szültem. Nem tudom feltűnt-e, de férfiaknak szólt a kérdés. A nők nem szoktak versengeni (max fúrják egymást).

2021. szept. 15. 08:34
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Nők nem szoktak versengeni ???

A nők nem szoktak versengeni ???

Fuhh , ekkora baromságot 😵

Szèpsègverseny mond pl. valamit?

Pedig ffi vagyok

2021. szept. 15. 09:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Bocs, de az nem versengés, hogy visszavered a fényt...
2021. szept. 15. 17:07
 14/17 anonim ***** válasza:
13: Láttál te már nőt? Folyton egymással versengenek kinek trendibb a haja vagy szebb a körme stb.... Még hogy nem versengenek.. jó vicc.
2021. szept. 15. 19:18
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen, de külsőségekben. Erre írtam, hogy a fényt verik vissza. A valódi rivalizálást mindig a férfiak között történik. Testi erőben, pénzben, hatalomban, pozícióban, tettekben versenyeznek egymással. Régen ez sokkal hangsúlyosabb volt, csak azért értetlenkednek ma az emberek, mert már nem a párbajok meg a szigorú társadalmi hierarchia korát éljük. A férfiaknak, és általában az állatvilágban is a hímeknek a feladata tulajdonképpen az egymással való versengés a nőkért.
2021. szept. 15. 19:44
 16/17 anonim ***** válasza:

1, A nők is versengenek esetenként férfiakért.

2, Nem ilyen egyszerű dolog választani. Például, ha alig ismer a hölgy téged és a “vetélytársadat”, én a helyedben ismerkednék vele. Lehet, hogy ha megismer, akkor te leszel a befutó. Nem is értem miért kéne egy embernek rögtön első pillantásra szerelembe esnie. Nem várhatod el senkitől, hogy rögtön beléd zúgjon és senki más ne érdekelje.

2021. szept. 15. 20:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Ja, csak utálok az ilyenekben alulmaradni. Fiatalnak nézek ki, nem vagyok túl magas, általában van egy magasabb, karakteresebb arcú, szakállasabb csávó, akire jobban rágerjed a lány, és az szokott nyerni. Ezért utálom az ilyen szituációkat.
2021. szept. 15. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!