Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik melósként sikeresek a nők körében azok mit dolgoznak és mennyi idősek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 09:58
2/10 anonim válasza:
Az egyik ilyen 55 éves és gázszerelő. Ha érdekel, az interneten Mészáros Lőrinc néven találsz róla információt.
3/10 anonim válasza:
Mit értesz sikeres alatt?
Voltam egyszerű melós, volt barátnőm és lett volna esélyem más lányoknál is. Jelenleg már nem melós vagyok, de nincs barátnőm.
4/10 anonim válasza:
#1 🤣 na helyben vagyunk. EBM és az extől eltiltós elmebeteg is megjött. Főorvos úr, kezdődik a reggeli vizit 💊💉 Kellenének a kényszerzubbonyok is 🙄
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Tesóm volt osztálytársa. 35 alatti, villanyszerelő a szakmája, és egy gyár fő elektromos karbantartója. Vidéki családi ház, Mustang, semmi hitel.
7/10 anonim válasza:
Soha nem a fizetés függvénye, mennyi pénzed van. Csak példa, de ha valaki keres 600ezret és 550et elver pizzára meg sörre vagy akármi hülyeségre, és egy másik keres 300at de 150et félretesz, kinek lesz több megtakarítása? Na ugye! A fizetés, mint szám ilyen formán semmit nem jelent a fogyasztási szokások nélkül!
8/10 anonim válasza:
7 ezt alátámaszthatom! Havi 9k megvan, de érzlrtelmezhetô vagyonom vagy megtakarításom nincs. Csak élek a világbs, de nekem így jó!
10/10 anonim válasza:
#9 nem iszom, csak mindent megveszek amire nincs szükségem pl 2 autóm van , és évente cserélem őket, van 3 tv pedig egyedül élek, meg minden nap egy 10-est elverek kajára, ez ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!