Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek rosszul nézek ki? 24f
Nem tudom, hogy előnytelen-e a külsőm. Véleményeket szeretnék, hogy szerintetek hogy nézek ki, őszintén elmondhatjátok, nem sértődök meg semmin. Kort légyszi írjatok, és privátba küldök képet annak, aki szeretné.
Köszi :)
24f
16.
Nincs veled semmi baj. Miért van önbizalom hiányod?
#17 vagyok.
Oké, tök őszintén.
Szerintem szép vonásaid vannak. De látszik rajtad lelkivilágod is. A kevés önbecsülés és a puhányság.
Kicsit felejtsd el, vagy ha nem tudod, ne foglalkozz most a párkereséssel. Foglalkozz önmagaddal.
Olvass, hallgass előadásokat, amikből tanulhatsz. Pszichológiai témákban. Látatlanban megmondom, hogy a szüleiddel alárendelt kapcsolatban vagy. Ezért tanulj önismeretet, olvass a szülő típusokról, a határok meghúzásáról. Törekedj arra, hogy magaddal legyél jóban. És edz valamit. Elvesznek a szép vonásaid a puhányságban. Nem a fizikai, hanem a lelki puhányságban, és ez sajnos meglátszik. Nem kell feltétlenül gyúrni, nem erre a közhelyre gondolok. Olyat sportolj, amit szeretsz, és amiért szereted magad, ha csinálod. De egyáltalán nem vagy reménytelen eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!