Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők tényleg olyan rossz a férfi felhozatal?
Mindig azzal jöttök hogy 100bol 100 próbálkozó béna, undorító, szex mániás, nagyon idős//fiatal, stb. A lényeg hogy egyik se felel meg nektek.
Most tényleg nem elég egy átlag pasi?
Nem tudom, hogy a 4es troll e, de ahol dolgozom, (12 programozó asszisztense vagyok) ott kb
ennyit keresnek, és mégis, olyan ronda nőkkel vannak együtt, hogy csak nézek, és még csak azt sem lehet mondani, hogy pasik úgy néznek ki, mint jézuskrisztus...
Ezt szerintem nem úgy kell érteni, hogy ha megnézel 100 férfit, akkor azok mind rondák, mert nem. Sok jó pasi van.
Ez arra értendő, amivel mindig jönnek az itteniek, hogy egy nőnél 100 férfi áll sorba. Na már most ez mind kuka, mert okos nő nem kezd sorbanállós férfival, mert tudja, hogy 100 másik sorban is áll, mindenkit megdug, akit lehet, a többit leszarja. Olyan férfi kell, aki nem kuncsorog senkinél szex reményében.
Az a baj, hogy az átlagos, és párkapcsolatra alkalmas, a múltjukat valóban lezárt, kiegyensúlyozott férfiak nagy része hamar elkel, ha akar. Van egy kis százalék, aki mondjuk nem elégszik meg egy átlagosan jó kapcsolattal, és tényleg komolyan válogat, hogy a hozzá legjobban passzolót megtalálja, meg van az a kevés, akinek mondjuk nem olyan kiterjedt a szociális élete, hogy hamar találjon új csajt, vagy nem keres aktívan stb. Hatványozottan igaz ez felnőtt korra, ahol normál esetben már nem havonta-évente váltogatja az ember a partnereit.
Na, és eljutottunk oda, hogy akkor felnőttként elsősorban ki marad? Az, akivel valami probléma van. És vagy találsz egy gyémántot a sóbányában, vagy nem. Esetleg egy csiszolatlan gyémántot, akivel hajlandó vagy foglalkozni (az én párom pl. ilyen volt). De az átlagos próbálkozó nem a valóban jó társalapanyag lesz, hanem aki örök szingli, és csak szexkapcsolatot akar, aki nem képes elköteleződni, akinek valami kötődési problémája, mentális zavara, egyéb problémája van. Meg a vén kecske is nyalná a sót, vagy egy jól kinéző 40-es esetében a kis huszonéves kalandorok, akik megpróbálkoznának egy tapasztalt nővel, stb.
Jó eséllyel ez fordított nemekre is igaz, de nyilván arról az oldalról nem tudok nyilatkozni.
Igen, rossz. És nem, nem felel meg az átlag.
8 éve van párom, de előtte 3 évig voltam szingli, mert egy normális se jött.
Nekem nem is az a bajom, hogy undorító, öreg/fiata valaki, hanem az értékek, amiket képviselnek (pontosabban azok hianya).
Ritka az olyan férfi akiből nem ábrándulok ki teljesen abban a percben, hogy elkezdünk komolyabb dolgokról beszélni.
Másokra nyitott, és empatikus férfit szó szerint lehetetlen találni, szóval igen, számomra elég rossz a felhozatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!