Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, miért nem szokott sikerülni az ismerkedés?

Azon, hogy a férfiak többsége alkalmatlannak minősült vagy legalábbis nem lett volna hajlandó olyan minőségű párkapcsolatra, amit én is annak tudok hívni.
Komolyan, mikor már itt is azt mondja sok némber a félredugásra, hogy "SeNkI sEm tÖkÉlEtEs, iLyEn hIbÁk ElŐfoRdUlNaK" akkor úgy vagyok vele, hogy kösz, előbb halok meg egyedül, minthogy elfogadjam, hogy gerincet várni is extra elvárás lett. És ez csak egy példa a sok közül. Semmi tisztelet, semmi csapatmunka nincs a legtöbb emberben. Csak el akarja venni, amire neki szüksége van, lehetőleg ingyen. Ezt meg én nem fogom hagyni.

Érdekes.
Nekem meg se fordul a fejemben, hogy rögtön az első, vagy második randin a szexről beszéljek, szabadidőm is van bőven, lakásom is van, és mégsem sikerül a párkapcsolat.
Az udvarlásnak megvannak a maga szépségei, aki igazán romantikus, az szeretné ezt átélni.
Én már idősebb vagyok egy kicsit, ez is igaz, de akkor sem adom fel.
55F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!