Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresőkön, miért gondja sok férfi azt, hogy az a nyerő ha küld a péniszéről egy képet?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok és sok nővel beszéltem már erről és valahogy nem tudom felfogni, hogy miért gondolják hogy ez kell a nőknek?2021. aug. 29. 14:07
1/12 anonim válasza:
Pedig inkább a bankszámla-kivonatot kellene mutogatni, az sokkal jobban érdekli a nőket :)
Az unokahúgom egyébként mikor ismerkedett, kamerában le is vetkőzött a pasiknak, ez jobb ?
Mégis lett normális kapcsolata,szerető férje, két szép kissráca.
Egyik oldal sem szent, ez a lényeg :)
2/12 Noren1989 válasza:
Miért gondolja sok nő, hogy a melleit kell kipakolnia a profilképeire?
Na, pontosan ugyanaz a logika, Barátom.
Ennyi bennük az elérhető, bemutatásra ítélt érték.
3/12 anonim válasza:
hát azért a női mellekre több férfi csorgatja a nyálát meg veri a farkát mint ahány nő tenné ezt egy random férfi péniszét látva.
A kérdezőnek pedig, ez egy olyan rejtély amire soha nem lesz válasz.
4/12 anonim válasza:
Azt hiszik, hogy a nőkre ez ugyanolyan hatással van, mintha ők kapnának fotót a punciról. Aztán csodálkozik, hogy egyedül van, mikor ennyit se tud a nőkről.
5/12 anonim válasza:
Én is kaptam már képet péniszről. Pedig eleinte teljesen normális faszinak tűnt. Amúgy fogalmam sincs mi a jó ebben, olyan mint a mutogatós bácsi az erdőben, csak ez online megy.
7/12 anonim válasza:
Ahogy az ötös mondja kb. ugyanaz mint a mutogatós bácsi , nem valószínű hogy az ismerkedés a célja.
8/12 anonim válasza:
Férfiként sem értem. Nyilván ha nőtől kapnék puncis képet az hízelgő meg "tetsző" lenne, de egyből felmerülne a gyanú, hogy mit is akar. Mert max dugni akarhat, hisz komoly kapcsit nem várnék olyantól aki a puncijával indít.
9/12 anonim válasza:
Hogy lássa a csaj, nem árulok zsákbamacskát (F 75).
10/12 anonim válasza:
3-as, Hát legfeljebb csak a transzi nők tudnák verni a farkukat egy farok fotó láttán…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!