Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha harmincas férfiként nem igazán tudok anyagi javakat felmutatni, minden nő el fog utasítani?
,,Ameddig örökölsz? :D Akkor most még 30 évig csak racsni meg kurvák?"
Mi mást tehetnék? Megerőszakolni pedig senkit nem fogok frusztráltan.
"Ezen a fórumon majdnem mindenki azt írja, hogy esélytelen vagyok a körülményeimmel"
De nyilván nem igaz :D 80% trollkodik, a maradék 20% meg elhiszi, aztán fújja a hülyeségeit.
Dehogy, vannak igénytelen, önbizalomhiányos nők is.
Mondjuk én nem értem, téged hogy nem zavar, hogy 30 évesen semmid sincs... Ha a saját életedért nem vállalsz felelősséget, akkor egy párkapcsolatért, esetleg családért hogy fogsz kiállni?
Ebben a korban sokan szeretnének gyereket vállalni, és nem, mindenki segílybű' akarja eltartani.
Olyan uncsi már hogy a csajok csak a pénzre hajtanak.
Most dobjam ki a pasim mert kocsit akar venni és a limite csak 350 ezer forint?
Nem a pénz a lényeg, hanem hogy lehessen vele tervezni, jövőt építeni. Én párom sem gazdag, nem is nagyon költekezik, de vannak céljai amikért tesz, hogy a jövőben könnyebb legyen az életünk, tudjunk nyugodt szívvel gyereket vállalni.Ha netántán gyereket vállalnál te miből tartanád el? Várnál az örökségre addig meg lesz ami lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!