Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőnek egy férfias férfi kell?
Nekem igen, az kellene. Illetve azok tudnak megfogni igazán, akikben megvan az a hagyományos értelemben vett férfiasság. És ez korántsem a külső jegyekben jelenik meg! Inkább egyfajta attitűd,kisugárzás. Magabiztosság, tartás. Tudja, hogyan kell egy nőhöz közel kerülni (nyilván minden nőhöz máshogy, ergó legyen képes felmérni a helyzetet), tudjon udvarolni, érezze magát férfinek, és akkor a magatartása, mozdulatai is ezt fogják sugallni, és kiteljesedhetek mellette a nőiségemben. Azt hiszem, ez leginkább sok-sok önfejlesztés árán érhető el. Néhányaknak megvan a veleszületett ösztönük, de nekik is sok munkába kerül. Kell legyen egy férfinek tartása, jelleme. Szilárd és megbecsülésre méltó jelleme. Legyen kellemes társalkodópartner, tudja, mikor kell komolynak lenni, mikor szabad viccelni, és mikor elég csak hallgatni, és nem szólni semmit, csak élvezni a csendet. Ezenkívül egyenesség, megbízhatóság, szellemi fölény. Óvó-védő attitűd, hogy biztonságban érezzem magam mellette, és érezzem, ráhagyatkozhatok.
Sok tényezőből áll ez, nem is sikerülhet mindet megragadni, de ezek az elemek megvoltak, amikor úgy éreztem, férfias férfival találkoztam. :)
Attól függ melyik életszakaszban,egy tininek nem feltétlenül
ez kell, legalábbis én anno ne mez alapján választottam, inkább
a cuki,bohókás tipusra buktam,jó humorral.
Nyilván egy 30-as érett nő, már örülne ha nem neki kellene
felnevelnie párját...Szóval szerintem szinte mindegy is hogy
hogy néz ki egy fickó,ha ápolt és határozott,
jól szituált az majdnem minden nőnek bejön.
Hiába mondják hogy a nők már nem a klasszikus férfit keresik,
szerintem a többség mégis...
minden nőnél mást takar a férfi.
pl: egyetemista ribinél a férfi akki bepofázik mindenkinek majd 2 csicska pofonnal ki ütik..
júli néninek meg az aki felássa a kertet
a tanárnéninek meg az aki elintézi keményen .
Nőknek férfias férfi kell igen. A nők nyelvén a férfi definíciója pedig eképpen hangzik:
Dúsgazdag, magas, jóképű, kigyúrt, ház, kocsi, temérdek idő, menő vállalkozás, különleges hobbik, kiterjedt ismerettségi kör és baráti kör, kapcsolati rendszer. Ja és magas és izmos és gazdag ha ez lemaradt volna.
Melyik nőnek?
Amelyik azt mondja, neki az kell, annak az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!