Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy férfiként nem vonz a szex olyan nővel akibe nem vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
Haverok nézik milyen jó nő stb. jó lenne vele lenni de nekem semmi fel sem állna rá, egyszerűen undor fog el hogy igegen nővel legyek még ha nagyon csinos is, viszont akibe beleszeretek azzal hosszabb idő után egész nap lennék, normális ez férfiként?2021. aug. 26. 14:51
12/16 anonim válasza:
Nem, ezt úgy hívják hogy demiszexualitas, és férfiaknál eléggé furcsa jelenség, azt gondoltam ez nőknél gyakoribb
Talán nem
13/16 anonim válasza:
Ezt ugy hivjak, hogy normalis ember.
Kepzeld, en is ilyen vagyok, nem erdekel az alkalmi sem es meg sokan masok is ilyenek. A ferfi nem allat, nem erzeketlen blabla.
Haverjaid puhalocsok
14/16 anonim válasza:
Amugy ne sajnald, hogy nem fekszel ossze akarkivel. Ma egy gombnyomassal tonkretehetnek es zajlatassal vadolhatnak, akar 20 evre visszamenoleg...
15/16 anonim válasza:
Az, hogy magas az érzelmi intelligenciád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!