Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne igazságosabb egy mindenkire érvényes kasztrendszer?
Felőlem, akkor is maradna mellettem a jól kereső, értelmiségi párom.
Komolyra véve a szót nevetséges lenne és ha meg is valósulna, szerintem a nők inkább választanák a szingliséget vagy támogatnák egymást, mintsem olyannal álljanak össze, aki amúgy nem kéne nekik.
Az nem probléma, volt már ronda barátnőm.
Tudom milyen érzés minden nap rettegve menni a hálószobába.
Ezzel az elképzeléssel rengeteg probléma van. Íme néhány:
1. nem lenne etikus
2. mégis milyen jogon szól bele akárki, hogy ki kivel lehet együtt? szerinted ezt elfogadnák az emberek? nyilván nem
3. nem igazán lehetne ellenőrizni, hogy betartják-e, max azt tudnák megtiltani, hogy más kasztrendszerbelivel házasodj vagy legyél hivatalosan is együtt
4. mi van, ha lesz egy sokkal jobban fizető állása? minden ilyennél lehet a bizottság elé járulni elbírálásra?
5. nem is lenne kapacitás erre az egészre
.
.
.
De ha még ezt mind meg is tudnák oldani valahogy, akkor se jutnál előrébb, mert ha ilyen szempontok alapján rangsorolsz, nem lenne azonos a nemi eloszlás. Ha te melós vagy és jóval több az ilyen férfi, mint nő, akkor simán lehet, hogy ugyanúgy egyedül maradnál.
Tudom, hogy troll kérdés, de a mai világban, Európában ez már nem működne.
Régen az értelmiségi volt az ász, megbecsülték, sokat keresett. Most ha megnézed, melósként is kereshetsz annyit, mint diplomával, szóval mit sír a szád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!