Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek erről a videóról?

Figyelt kérdés

Nektek is hasonló tapasztalataitok vannak Tinderen? Hogy bárkit megkaphattok?

Vagy ezeknek a fiúknak csak szexre kelletek, nem hosszú távú párkapcsolatra, így az ilyen tesztek nem mérvadók?

[link]

2021. aug. 22. 21:31
A kérdező szavazást indított:
Ezek a férfiak csak a rövid távú párkapcsolatot keresik. Hosszú távra nehéz párt találni nőként.
Igen, nőként ilyen könnyű. A férfiak annyit tudnak tenni, hogy elfogadják.
A matchelő férfiak kamu profilok.
Én nő vagyok, de nekem teljesen más tapasztalatom van. A 40 éves nő a képen valójában jól néz ki.
16 szavazat
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ne dislikeoljátok már a mestert. Ő csak csinált egy Tinder kísérletet.
2021. aug. 22. 21:35
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Ez 100% kamu, de amúgy ha nem lennék ilyen gátlásos, egyszer simán regisztrálnék az ocsmány fejemmel+ gusztustan testemmel és kivétel nélkül mindenkit jobbra húznék, mert borzasztóan kíváncsi vagyok, lenne-e egyetlenegy matchem így, hogy a valóságban férfi még nem próbálkozott nálam soha.
2021. aug. 22. 21:38
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem kamu, mert én is csináltam hasonló tesztet Budapesten és nekem is hasonló eredmény jött ki.
2021. aug. 22. 21:41
 4/19 A kérdező kommentje:
2: De szerintem próbáld ki. Lehet, hogy akár egy személyi edzőt is találhatsz hosszú távra.
2021. aug. 22. 21:43
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem mérvadó. Lehet találni helyes pasikat tinderen, de a 80% még csak rám sem ír, a maradék 20-ból a fele eltűnik köszönés után, a másikfele 3 nap után. A végére marad kb 1,akivel talán eljutunk találkozóig is.
2021. aug. 22. 22:32
 6/19 A kérdező kommentje:
5: Megpróbáltad már, hogy te írsz rájuk? Lehetséges, hogy azért nem írnak, mert igazából reménytelennek értik az egészet.
2021. aug. 22. 22:49
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt már, hogy én kezdeményeztem, de semmi jó nem sült ki belőle. Egyébként meg, nem gondolnám, hogy ijesztő a profilom. Egy átlagos nő vagyok, átlagos hobbikkal, átlagos képekkel. Én nem az a kategória vagyok, akiknél ettől tartani kellene. Egyébként meg, akkor minek állunk párba? Minek húznak be, ha nem akarnak beszélgetni? Én ezt nem értem. Ez pedig egy igazi férfinél szerintem a minimum, hogy a kezdőlépést megteszi. Én legalább is nem tudok olyat komolyan venni, akinek még egy szia-hoz sincsen töke.
2021. aug. 22. 23:14
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag nyitott és közvetlen ember vagyok, Tinderen és személyesen is egyaránt az volt a tendencia, hogy pár normális kivételével csak a megszállottak és a problémás alakok mentek kapcsolatra, akik elől sokszor menekülni kellett, mert a 30. elutasításra fogták fel, hogy nem. Pedig nem akartam őket magamba habarítani, nem adtam ilyen jelzéseket. A többiek inkább valami lazát kerestek, mondjuk 20-25 éves korosztályról beszéltünk, szóval nem lep meg. Most én vagyok 25 és 25-30 éves lenne a célközönség, ha nem lennék foglalt. Ott úgy érzékelem, több ember vágyik már kapcsolatra.
2021. aug. 22. 23:24
 9/19 anonim ***** válasza:
26%

Nem csak a tinderen, hanem az összes társkeresőn a brutálisan jó kinézetű pasikra hajtanak a nők. Én már a létező összes társkeresőn kipróbáltam kamu profilokkal. A szuper helyes, szuper jótestű pasis regisztrációmra úgy tapadtak a nők 18-60 éves korig, mint a legyek a cukros papírra.

Majd amikor ugyanezekre a nőkre ráírtam az átlagos pasi regjével, arra sem méltatott az egyik sem, hogy vissza írjon. A szuper pasinak semmi sem volt kitöltve csak a kora, magassága, súlya. Az átlagosnak minden szépen le volt írva, sőt, kifejezetten egy biztonságot adó, iskolázott, lakással, autóval rendelkező férfi körvonalazódott. Hiába.

A krva nagy kirakat, egy ember webshop az összes társkereső. Átlag férfiként ha ráírsz egy nőre, személyes sértésnek veszik hogy egy akkora nulla, pocsék ember háborgatni merészeli, mint amilyen te vagy. A legnagyobb poén az, hogy mindezt már az átlag alatti nők is simán megjátsszák. Szóval hagyjuk már hogy nem írnak csak barmok, meg mindenki csak szexelni akar azonnal. Nektek az a bajotok, hogy az a 20-25 tökéletes hapsi nem titeket kefél orrba-szájba, majd ezek után durcásan elküldtök minden további jelentkezőt a halál phaszára, de azt sem korrekt módon, hanem csak nem írtok vissza egynek sem.

Remélem egy sz*r és kula házasságban vagy magányosan fogjátok tengetni az életeteket, többet ezek után nem érdemeltek. Normális férfit meg pláne nem. Ezek után 100X maradok egyedülálló, mint egy hozzátok hasonló öntelt, beképzelt, elszállt és ostoba nővel. Várjátok csak tovább a modell arcú és testű latin herceget, aki olyan sármos, szexi és gavallér lesz veletek... ja, meg travel addict, meg naplementében borozgatós, meg kabrióval krúzolós, meg hatalmas vastag farokkal sorozat orgazmust generáló...

2021. aug. 22. 23:40
 10/19 anonim ***** válasza:
86%

A 9-es jól demonstrálta, miért nincsen nője. Egy mérgező, bántalmazó lelkületű beteg ember.

Kamuprofilokkal hazudozol és KOMOLYAN NEM VÁGOD MI A PROBLÉMA VELED??? Beteg állat.

2021. aug. 23. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!