Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder, badoo, és facebook társkereső appok, másnal hogy alakul?
Mind a 3 fent can a telómon. Semmi match em nincs. Csak külföldi lányokkal illetve 1 2 szó szerint kövér lánnyal. Tinderen pedig Mindenkit jobbra húzok (direkt) es semmi. Ez matematikai képtelenség. Badoon szintén. Facebook ismerkedő részén szintén nagy nulla találat. 1 éve már es zéró:) ez mi mar..
Szerintem itt valami nem kerek. Nem tudom elhinni hogy egyetlen lánynak sem vagyok szimpatikus akiket jelölök:D
vannak tinderprofilok amiket minden mástól függetlenül jobbra húztam mindig
- homályos kép
- csak vagy főleg napszemüveges kép
- nyitóképen lánnyal/szülővel
- 0 leírás
- ápolatlan, igénytelen megjelenés
- igénytelen profil (pl mindegyik kép ugyanabból a szögből, mintha titkolna valakit)
- elírás a leírásban (ha már ír, szánja rá az effortot)
- csúnya ember (nagyon asszimetrikus arc, nagyon kövér (vagy pl nem kövér de hasmagasságból fotózott kép amin annak ltászol)
---y ha ezen problémák valamelyike van, a legjobb ha odaadod a profilod egy lányismerősnek hogy szedje rendbe
ami émg lehet hogy a hatótávot túl kicsire veszed
hogy nem rossz korosztályban keresgélsz és aki neked bjeön annak pl túl idős vagy
23 éves nőként januártól májusig tindereztem. ezalatt minden randi előtt 2 hét beszélgetés telt el, összesen 4 első randi, 1ből második, 1ből 4dikig és 1ből a mostani párkapcsolatom. kb 10-15 match volt egy nagyon aktívan nyomogatós napon és abból 3-4-gyel lett bármilyen interakció (minimum odavissza üzenet)
a barátomat (28F) tinderen ismertem meg, májusban, azóta együtt vgayunk. ő meglepődött, hogy mennyi matchem van, mert neki kb hetente 3 - egyébként jó alkatú, picit alacsony (bár ez a képeken nem látszott és ki se volt írva) és diplomás ---- és mégis kevés match
ami még szintén lehet ok, hogy nem vagy elég aktív
aktiv vagyok
De nekem 2 3 havonta ha van egy match es az is kövér. Mivel mindenkit jobbra huzok. Ergo annak az esélye hogy azzal az 1 el valóban szimpatizáljunk 0. Nőknek gondolom joval több találat van. Randi..tinderről.. el sem jut az ember addig. Ha csak matek alapon nézem..esélytelen. nézzünk Téged utolsó hsz.es lány, neked mennyi találatod volt ráadásul te gondolom nem minden pasit huztál jobbra csak a neked tetszőket, aztán abból mennyi tartós beszélgetés lett abbol hány randi es abból párkapcsolat:). Na ez nálam ott megbukott hogy 1. Mindenkit jobbra húzok (am találatom sem lenne sztem) 2 3 havonta ha 1 találat...es még nem is tetszik...:D hat ez mélységes zéró :)
Én nő vagyok, badoon vagyok fent kb 2 napja.
Sehogy se alakul, 90% aki ír az unalmas f4sz. Egy szimpla hellót írnak, és kész. Max utána annyit hogy "lene kedved ismizni?" ha igent mondok, itt kimerül a tudományuk, nem tudnak mit írni.
Másik.... Sokan félig angolul, félig magyarul írnak. Nem tudom mi ez a trend, de nagyon szánalmas. Általában a pipaszár lábú 20 éves női nadrágos alfa hímek ezek. "i mean.. like, jól nézel ki. Simple as that. Tetszel. Megismernélek. You know what i mean" meg hasonló zseniális szövegek.
Az ilyet legszívesebben fejbe b4sznám.
A külföldiek sokkal normálisabbak.
Áruld már el, mi értelme mindenkit jobbra húzni, ha utána meg nem tetszenek?
Amúgy ha egy nő randizik x pasival, az matematikailag azt jelenti, hogy az az x pasi is randizik nővel, tehát vannak, akiknek működik a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!