Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az emberek többsége nem járna barna emberrel, akkor miért baj, hogy én meg tetovált emberrel nem járnék?
Szerencsétlen barna emberek nem tehetnek róla, hogy barnának születtek, a tetováltak viszont tehetnek róla, hogy össze vannak firkálva.
Ahányszor leírom, hogy a tetovált nőkből nem kérek, rendre mindenki engem ge**zik, akik meg azt mondják, hogy barna ember nem kell nekik, azokra nem mond senki semmit. Nevetséges, ami itt megy.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Van aki szereti a túrós tesztàt
Van aki pedig nem
Van aki szereti a "barna" embereket
Van aki nem
Van aki el tudja fogadni , hogy màsnak màs az ízlèse.
Te melyik csoportba tartozol?
Nekem egyáltalán nem baj, tök nyugodtan fogok aludni. Üdv
egy tetovált ember
#1 az hogy elfogaom más ízlését, nem jelenti azt, hogy egyet is értek vele.
Szerintem az szerintem tök oké, ha tetoválás és nem bőrszín alapján válogatsz.
Barna emberékkel nem az a baj, hogy barnák. Ez rasszista megközelítés.
Általánosan az a baj velük, ahogyan viselkednek, kommunikálnak - továbbá a problémamegoldási metódusaik is erősen aggályos, szinte majdnem mindig előkerül valami erőszakos, agresszív elem, szitkok, támadófegyver, ütés.
Engem mind a cigányokkal mind a tetoválásokkal ki lehet kergetni a világból. Legdurvább egy tetovált cigó😃
A barnákat nem kell ecsetelnem, aki meg összefirkálja magát, az meg olyan gyerekes és dedós. Pláne hogy már az ovisok is tele vannak varrva, meg minden kis nyomi. A 80-as evekben talán még menő volt, ma már inkább ciki. Főleg nőkön nem áll jól, elcsúfítja őket, es lealacsonyító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!