Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így esélyem egy mai(2021)-es tinder lánynál?
-Nem szeretem a kutyákat
-Nem vagyok gazdag
-Nincs egzotikus, hangzatos hobbim
-Nincs luxus autóm
-Nem vagyok vicces
-nem vagyok kigyúrva sem fitness edző
-első randin nem hívnám meg semmire, max kap egy fagyit vagy valamit, de ilyen drága vacsorákat amiket elvárnak azt nem
-Nem veszek neki ajándékba iphone-t
Ugye ezek szembe mennek a mai tinderes nők igényeivel, tehát így már esélytelen?

Miről szóljon a tinder ha nem a külsőségről? Csak mindenkiről képet látunk, mint minden más társkeresőn. Ha ez nem tetszik akkor lehet élőben ismerkedni.
Egyébként nekem több ismerősömnek is lett komoly kapcsolata a tinderezésből.
Gondolom miután lefeküdtek 10-20 nővel/faszival, úgy gondolták itt az ideje abba hagyni, mert már unalmas és "összejöttek" "komoly" kapcsolatra :D Sznob hely ez a tinder, egyszerű nőkkel és férfiakkal. A nők az izomra mennek a férfiak meg a csöcsökre (de igazából bármire amin luk van, vagy nőnek néz ki, vagy akár hasonlít rá).
Érdekes, hogy le vagyok szólva, mert én általánosítok, erre most írod, hogy miről szól a tinder ha nem a külsőségről.
Persze, biztos van kivétel, mindenhol van, de nekem ne gyertek már azzal az 1%-kal aki véletlen ott talált, hurrá, attól még az emberek 99%-ka nem talál ott semmit.
Ezekkel a kivételekkel is már ki idegel mindenki. Van egy kérdés tök mindegy, hogy mi és valaki oda írja, hát de ismerősömnek az ismerősének az ismerőse a sarki virágboltba ismerte meg élete szerelmét, úgy hogy egymásra néztek és másnap már dugtak, azóta 9 gyerek van, stb.. xD HÁLIWÓD ELBÚJHAT

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!