Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam hogy engem akarjon ?
Figyelt kérdés
Van egy jóképű férfi aki sajnos beleszeretett egy olyan nőben aki csak kihasználta , újra meg újra vissza édesgette magához és megint belerúgott. Nem is értem hogy tudott bele szeretni egy ilyen nőbe hisz se nem szép se nem néz ki jól, túlsúlyos és ugy viselkedik mint egy r.banc és mellette az is . Nem értem mit lát benne , a csaj kihasználja amikor olyan kedve van eldobja mint egy rongyot és ő meg szenved miatta . Most megint nem beszélnek és valahogy szeretném megszerezni a pasit mert én megtudnám becsülni csak ilyenkor nehéz mert szerelmi bánatos . Mit csináljak ??2021. aug. 3. 19:20
11/12 anonim válasza:
Mindenki a saját sorsának a kovácsa. Én is voltam rossz kapcsolatban. Bár ő nem csalt, elég sok rosszat tett, mégsem hallgattam senkire. Aztán egy idő után nekem is feltűnt. Ennek a srácnak is magának kell feltűnnie, milyen a csaj.
12/12 anonim válasza:
Én meg azt nem értem te mit látsz ebben a pasiban ... Valószínűleg ha téged akarna akkor veled lenne, nem a másikkal. Neki a kihasználós dagadt nő p$csa , akkor legyen neki az. Te meg keressél egy normális férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!